Csajok Csepelről, akik a Hoxán vannak? (beszélgetés)
már nem csepelen lakom....:(de lehet hogy hazamegyek
nagyon vágyodom haza..most jelenleg németben lakom...:Degyedül
Sziasztok!
Lefogytak az ismerőseim ezért keresek új barátokat kortól és nemtől függetlenül. Elsősorban kulturális programokra. Múzeumok, kiállítások, mozi. Kávézás, kulináris élvezetek. Nem vagyok az a bulizós alkoholos, plázázós alkat így ezeket kihagynám. De majdnem mindenre nyitott vagyok. akár tanulni új dolgokat, hobbit, nyelvet bármit.
Szeretnék elkezdeni wing tzun kung fut is tanulni így esetleg örömmel venném ha valaki szeretne csatlakozni. Ebben az a jó hogy a kor,nem, pocak, puding állóképesség nem hátrány :))
És nagyon szeretnék csepeli ismerősöket is találni, hátha .)Írjatok nyugodtan nem harapok. A lényeg hogy ne legyél felszínes és ne fogasbarátságot keress, mert azoktól már rosszul vagyok :) Az sem árt ha őszinte vagy és magadat adod .)
Sziasztok!
A sétányokhoz szeretnék költözni,milyen környék?BKV,közbiztonság,zaj,+minden érdekelne..
Köszönöm
Ildi
Én nagyon elégedett vagyok az állatorvosunkkal, pirinyonak is őt ajánlottam.
Dr. Nándorfy Zoltánnak hívják a Pharma Állatklinika tulajdonosa.
Cím: 1212 Budapest, Szent István út 69.
Tel.: 425-4404
Mindenképpen ajánlom őt neked is, tuti fog tudni segíteni a cicádon.
hello, hello
Nagyon remélem, hogy nem. A költözés után, úgyis Csepelen keresünk egy új állatorvost, és reménykedem, hogy jobb hírekkel fog szolgálni, mint a mostani doki. Ti kihez jártok Csepelen állatorvoshoz? Elégedettek vagytok vele?
sziasztok
igen kettő, bár a kicsi betegeskedik sokat. Van egy daganat a beleiben, és sokszor visszük dokihoz. Már felmerült az elaltatás is sajnos. De én annyira nem vagyok híve ennek.
Közben megnéztem az adatlapodat, és látom, hogy egy fekete és fehér perzsa gyönyörűséged van. :)
Az én Pamacsom is perzsa, ő az akivel már négyszer költöztünk, és abszolút nem viselte meg.
Szia! :)
Nekem is, meg pirinyonak is vannak cicáink.
Nekem 3 is van, imádom őket. :)
Az öreg cicámmal (15 éves) már a 4. helyen lakunk. Soha nem viselte meg a költözés, 1-2 nap, és teljesen belakta a házat. Az autót viszont gyűlölik mind a hárman. Olyan hisztit levágnak, amikor kocsiba ülünk, és megyünk oltásra, hogy hihetetlen!
Szerintem nálatok sem lesz gond.
Egyébként hány cicád van?
hali lányok!
Mindenki jól van?
Nálunk nagyon felpörögtek az események. Hamarosan költözés. Kicsit izgulok...a macsekok miatt is. Még nem költöztek soha, mióta velem vannak. Egyébként menhelyi macskák. Vélemény? van valakinek valamilyen állata? Hogy viselik a költözést? Nem kattannak meg egy új idegen helyen? Ágybapisilés, ideges mászkálás stb? ilyenekre gondolok
További ajánlott fórumok:
- Akik álnéven vannak a Hoxán
- Vannak-e orvosok, egészségügyi dolgozók a Hoxán, akiknek lehetne kérdéseket feltenní?
- Fogjunk össze az olyanok ellen, akik csak azért szörföznek itt a Hoxán a naplók között, hogy másokat megbántsanak!
- Veszprém és környéki szingli csajok akik párra várnak
- Milyen az a férfi aki a munkahelyen kérdez meg kollégákat, hogy nem ismernek-e normális szingli csajokat akikkel ismerkedhetne?
- Vannak itt olyan 19-26 év közötti csajok, akik szintén szeretnének változtatni az életükön, barátokat, ismerősöket keresnek?