Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Crema al caffé con pesche (Túrós kávékrém őszibarackkal) recept

Crema al caffé con pesche (Túrós kávékrém őszibarackkal) recept

A Crema al caffé con pesche (Túrós kávékrém őszibarackkal) hozzávalói:
25 dkg mascarpone,
6 dkg cukor,
2 dl hideg presszókávé,
15 dkg tejszín,
5 őszibarack,
ostyacsövecskék, csokireszelék a díszítéshez.


A Crema al caffé con pesche (Túrós kávékrém őszibarackkal) elkészítési módja:
Összekeverem a túrót, a cukrot és a kávét. Belekeverem a kemény habbá vert tejszínt és hidegre teszem. A barackokat megmosom, kimagozom és keskeny gerezdekre vágom. Négy magas koktélos pohárba váltakozva belerétegzem a kávés túrót és a barackgerezdeket (a tetejére kávés túró jön). Ostyacsövecskékkel és csokireszelékkel díszítem


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A crema al caffé con pesche (túrós kávékrém őszibarackkal) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook