Crema al caffé con pesche (Túrós kávékrém őszibarackkal) recept
A Crema al caffé con pesche (Túrós kávékrém őszibarackkal) hozzávalói:25 dkg mascarpone,
6 dkg cukor,
2 dl hideg presszókávé,
15 dkg tejszín,
5 őszibarack,
ostyacsövecskék, csokireszelék a díszítéshez.
A Crema al caffé con pesche (Túrós kávékrém őszibarackkal) elkészítési módja:
Összekeverem a túrót, a cukrot és a kávét. Belekeverem a kemény habbá vert tejszínt és hidegre teszem. A barackokat megmosom, kimagozom és keskeny gerezdekre vágom. Négy magas koktélos pohárba váltakozva belerétegzem a kávés túrót és a barackgerezdeket (a tetejére kávés túró jön). Ostyacsövecskékkel és csokireszelékkel díszítem
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Krysty, 2007. júl. 11. 10:59
A crema al caffé con pesche (túrós kávékrém őszibarackkal) elkészítési módja és hozzávalói.