Hogy lesznek a boltbezárások? Mi lehet nyitva? (beszélgetés)
Én nem irigylem a döntnököket, mert amennyi hülye ebben az országban van, azokra úgysem tudnak mit kitalálni. Van egy hőbörgő réteg, akinek úgy se jó se ez, se az, se amaz. Nekik meg pont a fújjolás kell minden nap. Hát egészségükre.
Mi hőbörgés meg bolti acsarkodás helyett hétvégén piknikezünk, sétálunk, kocogunk, napozunk, nevetünk. Kerüljük az embereket, élvezzünk a szűk környezetünk társaságát. Itt a tavasz, tölti az embert a napsugár, a bimbózó zöld. Persze csak ha hagyja magát tölteni. Ha nem, akkor nem.
Ez van, irom én, aki minden nap megyek vásárolni,utazok ha kell, a családből senki nem kapott fertőzést, a bezárt boltok nyitvatartása nem abszolut érdekel.
SOKKal inkább fáj a home office.
Szabályok mellett múzeum, állatkert is nyitva lehetne. De látod az emberek rosszul vannak a szabályoktól.
Az embereket saját maguktól kell megvédeni. Így inkább nincs semmi, ez biztos jobb.
Meg arborétum. Gyáá! 😁
Én meg az arborétum. 🤦♀️
Senki nem tart vissza attól, hogy kimenj egy hegyre, az erdőbe, teleszívd a tüdőd maszk nélkül friss levegővel, sétálj, napozz, piknikezz, szedjél ibolyát!
De ne a Rám szakadékhoz, a Fátyol vízeséshez, meg ilyen helyekre menjél, ahová a szűklátókörűek mennek most. Nem kell ahhoz elcsépelt látnivaló, hogy jól érezd magad! Vidd a barátod, barátnőd meg egy kockás takarót. Jön a jó idő, élvezd! Kapcsolj ki! Nem kell sok ehhez, csak meg kell mozdulni.
Arborétumba pont lehet menni, nyitva is vannak.
Állatkertben sok a beltér is és még normális esetben is tömeg van hétvégeken, ha most nyitva lenne, egymás sarkát taposnák.
Akkor találj ki megoldást és oszd. Ez most ilyen helyzet. Nekem is fáj hogy nincs pl. étterem (bár szerintem lehetne) vagy múzeum, állatkert (amit szintén szabályok mellett meg lehet oldani). De persze akkor jön az amit írsz hogy neked az nem elég,mert nem jó szabályok között lenni a szabadidődben. Hát akkor az jobb hogy egyáltalán nincs?
Ugyanez hogy valaki nem akar oltást, de legyen minden nyitva és szabadon azt csináljon amit akar. Hát akkor elő lehet jönni az ötletekkel, hogy mégis hogy? Jaaaa ötlet az nincs.
Kár puffogni csak felesleges energia.
Egyszerűbb lett volna, ha leírják, ne menjen senki plázába vásárolni, de máshova mehetsz.
Nem értem pl. állatkertekbe, arborétumokba miért nem lehet menni x létszámmal? Vagy múzeumba, nem igazán lehet taperolni semmit, a kellő távolságot is lehet tartani.
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki meddig lesznek ma nyitva a boltok? Tesco & Spar érdekelne :)
- Holnap az éttermek miatt nyitva lesznek a plázák Budapesten?
- Pénteken nyitva lesznek-e a ruházati boltok?
- Október 31-én nyitva lesznek az üzletek?
- Nyitva lesznek-e holnap a hipermarketek?
- A köztisztviselők napján a bankok nyitva lesznek?