Converse tornacipőhöz milyen stílusú kisruci illik? (tudásbázis)
Tornacipőhöz ne akarj szoknyát felvenni, az gáz.
Most bele tudnék kezdeni az "ezek a mai fiatalok" című dumába, de nem akarok, pedig vicces lenne:p
Én pl. ma láttam egy csajszit, fekete-fehér Converse cipő volt rajta, egy falatnyi miniszoknya, egy lengébb, "ki a vállam, mert lecsúszott a textil" felsővel.
Még nő szemmel is jól nézett ki a csajszi, nőcis volt.:)
hangsúlyozom NEKEM nem jön be, de ez még a belefér kategória. magamon nem tudnám elviselni...
én amúgy is a magassarkús kategória vagyok, majdnem mindig valami olyan cipő van rajtam kivéve melóhelyen de ott farmer+pólóval
Én is hordok edzőcipőt/tornacipőt szoknyához.Teljesen jól tud kinézni,bár tény,hogy nagyon összhangban kell legyenek.Így jogos a témafelvetés.
Hát...mindenképpen valami rövid,lezser szoknya kell.Stílusban ez illik.A színre nem tudok nyilatkozni,mivel foggalmam sincs,hogy hogyan néz ki az,amit fel akarsz venni.
Szerintem a mostani nyár divatjával a pólórucival ideális viselet.
Vagy nem?:)))
valami sportosabb, legyen az egy izomtrikó + laza farmermini vagy hasonló
Láttam egy két érdekes kombót és úgy festett mint egy cirkuszi bohóc a fodros kis ruhába meg tornacipőben..
Ne azt ajánljátok, hogy vegyek valami szandit, mert van, de nekem az nem kényelmes.
A tornacipőt szeretem, mert kényelmes, nem izzad benne a lában, és a lóti-futiban tökéletesen működik:)
További ajánlott fórumok:
- Honnan és mennyiért rendelhetik azok az eladók a Converse tornacipőket, akik 5000 Ft-ért tudják postaköltséggel adni?
- Fehér tornacipő, te hogyan tisztítod?
- Mennyire strapabíróak a Converse tornacipők?
- Honnan rendelik a nagyon olcsó replika Converse tornacipőket, amikkel tele van a vatera?
- Sötétzöld Converse tornacipőt szeretnék venni Budapesten. Szerintetek hol találok ilyet?
- Converse tornacipőből van 41-es?