Concord Neo Travel-Set babakocsit keresek! (beszélgetés)
Szia!
Persze elfelejtettem a jelszavamat, így nem tudom h írtál-e priviben.
Aktuális még a babakocsi hirdetés?
inkább mélre:
rodyy@freemail.hu
Szia Andy, ha még nem vásároltál, nekünk van egy eladó Concord Neo szettünk narancs színben, Sopronban. 2009-es modell.
Üdv Évi
Maximálisan elégedettek vagyunk a kocsival.
Kislányom 4 és fél hónapos, azóta használjuk.
Nekünk fontos szempont volt az autóba beköthető mózes, és a Proton ilyen.
Sziasztok!
Nekünk Concord Fusion-ünk van,szerintem a legeslegjobb babakocsi,nagyon könnyű irányítani,tágas,mosható.Jó szívvel ajánlom,nekünk is tetszett a Neo Travel változat,de nállunk sajnos nem olyanok a terepviszonyok.
Szia!
Köszi megnézem az oldalt!
És egyébként meg vagytok vele elégedve?
Szia!
Nekünk a tesó modell van, a Fusion Travel Set, mi egy olyan környéken lakunk ahol a Neo kevésnek bizonyult volna.
A magyar piacon a www.price-killers.com oldalán találod meg a legjobb áron. Mi itt vettük.
Sziasztok!
A fennt említett babkocsi után érdeklődnék elsősorban Győr és környékén használtan,újan mindenféleképpen érdekelne,mert úgy néz ki ez lesz a kiválasztott járgány a Törpénknek:)
Gondoltam nyitok egy fórumot és lesznek akik tudnak nekem segíteni a témával kapcsiban h hol érdemes keresnem,és ha esetleg valakinek iylen van és eladó az is érdekelne!
Várom a válaszokat előre is köszönöm!
Üdv:Andy
További ajánlott fórumok:
- Pest közeli "reggel megyünk este jövünk" kirándulóhelyet keresek babakocsival is járható tereppel!
- Egy babakocsit keresek, amit nagyon kicsire össze lehet csukni!
- Peg Perego Aria babakocsival kapcsolatos őszinte vélemények-kritikák érdekelnének. Könnyű babakocsit keresek a félévésemnek.
- Concord Neo babakocsiról tapasztalatokat, véleményeket meg tudnátok osztani?
- Mik a tapasztalatok rossz úton a Concord Neo babakocsival?
- Concord Neo babakocsihoz testvérfellépőt hol lehet beszerezni?