Colitis ulcerosa esetén lehet szedni Dalacint? (tudásbázis)
Köszönöm a válaszaitokat. Időközben kénytelen voltam elkezdeni szedni, de ez 1 napig tartott mert begörcsöltem tőle.
Egy ismerős gasztroenterológus azt javasolta hogy Klion 250mg tablettát szedjek, persze a szokásos probiotikummal.
Szia!
Én ugyan nem vagyok colitises,de nekem más betegség miatt eltávolították a vastagbelemet.
Amikor még meg volt,fel írták nekem ezt a gyogyszert.Végig szedni se bírtam mert olyan székrekedést okozott.Nekem egyből a belem jött ki a mellékhatása
Fogorvos Dalacint irt fel a barátnőmnek, inygyulladás, vagymi miatt
3.nap után majdnem "belehalt" a mellékhatásokba
Hányinger, hasfájás, gyengeség, hasmenés
Abba is hagyta. Másik orvos kiölte az ideget a kérdéses fogbol. Azóta rendben
Sajnos ismerem ezt a betegséget,a férjem szenvedett vele.
Azt hogy mit szedhetsz ,inkább a gasztroenterológustòl kérdezd meg.Gondolom,hogy a colitisre is ,komoly gyógyszereket kell szedned,hogy elviselhesd a vele járó fájdalmakat,tüneteket.
További ajánlott fórumok:
- Fekélyes vastagbélgyulladás (colitis ulcerosa)
- Ha a gócos fogamat kihúzták, és kitatóan szedem a Dalacint, akkor mikor múlnak el a másodlagos szövődményeim? (ekcéma, ízületi panasz stb )
- Szedhet antibiotikumot az, aki colitis ulcerosa-ban szenved?
- Élet colitis ulcerosaval (fekélyes vastagbélgyulladás)
- Hétfőn hólyagtükrözésem lesz! Begyulladt a fogam, szedhetek rá Dalacint? Nem fogja befolyásolni a tükrözés eredményét?
- Milyen gyógyszertári készítmény (Aknesol, DalacinT, Isotrexin) vált be pattik ellen? 22F