Szedhet antibiotikumot az, aki colitis ulcerosa-ban szenved? (tudásbázis)
Antibiotikum helyett megpróbálhatnád az ezüstkolloidot.Itt is tudsz olvasni róla:
Ha "szerencséd" van,és bakteriális fertőzéstől van a bélgyulladásod,akkor nagy valószínűséggel az is meggyógyul!Az ezüst kolloid kezezelés közben és utána is legalább egy hónapig folyamatosan építsd vissza a bélflórádat!/PRE-,és probiotikumok,joghurt,kaukázusi kefir(lehetúleg ne nagyüzemi!), stb./
Amennyiben azt akarod,hogy teljesen meggyógyulj,rakj rendet folyamatosan a fejedben/
pl.Elgondolkodhatsz ezen is."Egy probléma attól probléma,hogy annak értékeled!"
Jó egészséget kívánok!!!!
Minden antibiotikum mellé szedek probiotikumot.
A dokik szerint a Normaflore nem elég jó.
Hylak forte cseppeket vagy Dophilus-t szoktam szedni.És volt, hogy otthon kefirgombával készített kefirt is ittam. De már nincs kefirgombám.
Koszonom a válaszokat.
Nagyon úgy néz ki, hogy megint kismedence gyulladásom van, ugyanazok a hirtelen kialakuló tunetek, hányinger, szédulés, fáradtság, durva fájdalom. Még hiányzott ez is, nem fájt eléggé a hasam így is. Mióta az utolsó nogyógyászati mutétem volt, és petevezeték átjárhatósági vizsgálatot is csináltak, azóta tobbszor volt, elotte soha. Szerintem a hsg vizsgálat okozta ezt, amit a beleegyezésem nélkul csináltak. Tobbszor kaptam kombinált antibiotikus kezelést. Az antibiotikum kúrák alatt, után lett bélgyulladásom.
Hétfoig ki kell bírnom valahogy, mire fogad a doki, és valószínuleg megint antibiotikumokat fog kiírni, erre mást nem lehet adni.
Attól félek, hogy az antibiotikumoktól még rosszabb lesz a bélgyulladás.
További ajánlott fórumok:
- Mitől jön elő mindig húgyúti fertőzés? Mi a legjobb gyógyszer rá, az antibiotikumot kivéve?
- Méregdrága antibiotikum...
- Rengeteg antibiotikum, nem múló probléma, mit tegyek, kihez menjek??
- Milyen nevű antibiotikumot szedhetek, vagy írassak fel úgy hogy szoptatok?
- 6 hetes fiam vesemedence gyulladás miatt antibiotikumot szed itthon, én meg belázasodtam.Így mit szedhetek be, ami nem árt neki.Algopyrin?
- Melyek a Colitises beteg által szedhető antibiotikumok?