Ha a gócos fogamat kihúzták, és kitatóan szedem a Dalacint, akkor mikor múlnak el a másodlagos szövődményeim? (ekcéma, ízületi panasz stb ) (tudásbázis kérdés)
Remelem elmulik :)
Elmeletileg a goc alltal kepzodott toxikus anyagok ellen tobb ido kel! :/
Ilyenek!:(
A reumást meg hiába is kérdezted volna, nem " ott " volt a góc, honnan tudja ő? Még azt sem tudja, ami konkrétan az ő területe és ad rá gyógyszert, hogy egyáltalán hatásos lesz-e.
Ha 2 hét múlva nem javul, mehetünk újabb gyógyszerért. Sok van a piacon, ami kipróbálásra vár.:((
Jobb, ha egy olyan válaszol, aki már átesett ilyenen. Várj, délután, 5-6 óra körül többen lesznek! :))
Igen. Voltam.
Voltam Sztk-ban,csodadokiknal,fodrasznal,reumatologian, 2 borgyogyasznal.egy szajsebesz megrontgenezte,es egy hatalmas fekete folt volt a gyokercsucs korul. Goc...
Termeszetesen a Doki mondta hogy mi.a helyzet,nem en allitottam fel a diagnosztikat. De azert koszi...
Mas valaki?
Kihuzta es utamra engedett.
Azert kerdezem.
További ajánlott fórumok:
- Abortusz szövődménnyel...
- Ősz óta nem múló nátha, orrdugulás, horkolás-és a szövődmények: fülfájás, köhögés.Mit csináljak a 3 éves fiammal?
- Milyen következményei illetve szövődményei lehetnek egy fejsérülésnek?
- Bárányhimlő elleni oltásnak volt nálatok mellékhatása, szövődménye?
- BCG újraoltásról várom a tapasztalatokat. Mik a reakciók, esetleges szövődmények?
- Milyen szövődményei lehetnek a laparoszkópos műtétnek?