Milyen gyógyszertári készítmény (Aknesol, DalacinT, Isotrexin) vált be pattik ellen? 22F (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Az Aknesol újra kapható a patikákban. AKNESOL CLEAN lett a neve. Mindössze két hete kapható és nekem már ajánlotta a patikus. Pattikat leszárította és már nem lángol és nem piros. Zöld-fehér színű a doboza és yespharma cég gyártja.
Nekem egyik gyógyszertári sem.Évek óta végigpróbáltam már mindent, még a bőrgyógyász által felírt készítmények sem voltak jók.
Ráakadtam a DM-ben a Gerovital Plant nevű készítményre és eltelt egy hónap....tök boldog vagyok, majdnem minden akném eltűnt!!!! :D
Én most Lubexyl szuszpenziót használok. Ez ilyen benzoil peroxide-os arclemosó, és hát nem vagyok megelégedve vele. Eleinte látványos volt a javulás, de mostanában semmit sem ér, pedig rendesen használom reggel-este.
Sztem nekem a túlzott faggyútermelésemmel van gondom. Roa-t nem akarok, viszont ha van vmi jobb készítmény....
- Isotrexin
- Aknesol
- Akneroxid
- DalacinT
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, népi-természet gyógyászat
- Milyen hatásos vízhajtó készítmények vannak (nem gyógyszerek)?
- Milyen fogyókúrás készítmények, gyógyszerek vannak forgalomba amik segítik hatásukkal a fogyókúrát?
- Gyógyszerészek! Gyógyszertári készítményt mennyi ideig lehet felhasználni?
- Gyógyhatású készítmény vs gyógyszer