Gyógyhatású készítmény vs gyógyszer (beszélgetős fórum)
Én próbálok gyógyszermentesen élni.
Na jó... Ha felbosszantanak, néha bekapok egy-egy "Leszarom' tablettát :)
Kedves Sutyak
Nekem sajnos eddigi életem során nagyon sokszor volt nagyon komoly vesegyulladásom,nagyon sokféle gyógyszert szedtem,gyakorlatilag minden eredmény nélkül.Körülbelül 15-16 évvel ezelőtt édesanyámnak a munkahelyén azt javasolták,hogy itasson velem egy teakaveréket,amely tejoltó galajból,aranyvesszőből,és árvacsalánból állt,az íze és a szaga elmondhatatlanul rossz,de hatásos,azóta soha nem volt bajom a vesémmel,pedig már nagyon régen nem iszom,csak körülbelül fél évig ittam,és persze lehetőleg azóta sem veszek be gyógyszert ha valami bajom van,sőt édesanyám sem.Nekem egyébként a gyógyszer már nem is használ,ezt onnan tudom,hogy ez idő alatt néhányszor előfordult,hogy nem volt itthon gyógytea de volt gyógyszer,be ie vettem,de semmit nem ért.No ennyit a gyógyszerekről.Tehát szerintem 100.000 szer jobb a gyógytea.
További ajánlott fórumok:
- Gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, népi-természet gyógyászat
- Milyen hatásos vízhajtó készítmények vannak (nem gyógyszerek)?
- Milyen fogyókúrás készítmények, gyógyszerek vannak forgalomba amik segítik hatásukkal a fogyókúrát?
- Gyógyszerészek! Gyógyszertári készítményt mennyi ideig lehet felhasználni?
- Mi a neve annak a gyógyhatású készítménynek, amit még szopizós babáknak adnak a bélflóra regenerálására? Ha jól tudom por.
- Milyen gyógyszertári készítmény (Aknesol, DalacinT, Isotrexin) vált be pattik ellen? 22F