Closty vagy termeszetes fogamzas? (beszélgetés)
Szia!
3 havi adagot szedtem be, az első hónaptól nézve 6 hónap a teljes hatóidő.
Én az utolsó adag beszedése után pont 3 hónapra lettem pocaklakós.Pont egy hónappal azelőtt, hogy lett volna egy petevezeték átfúvásom :-)
Úgyhogy én pont a tabi vég hatására jártam sikerrel!
Én jártam Uh-ra, de nem mindig.
Egyszer mentem pont ovuláció körül, de nem akkor sikerült a baba!
Inkább nekem azt nézték érnek e petécskék egyáltalán!:-)
Engem rendesen bebikázott, nagyon sok tüsző volt megfelelő méretű, iker gyanús voltam, de egy baba fogant (lehet legközelebb)
szerintem érdemes vele Uh-ra járni, mert sokaknál okoz tisztát így jó kontroll alatt tartani.
Egy percig sem bánom, hogy szedtem. Tisztában voltam a mellékhatásokkal, de nagy valószínűséggel nélküle, még most is csak próbálkoznánk!
Ha van kérdésed írj!!!
Igen ez a kezdő szint, adag!
Nekem "clostis" babám van (már 10. hónapos)
ha az orvos jó és oda figyel akkor baj nem lehet
én is szedtem, remélem most sikerült és nem kell tovább:)
én is túl vagyok már a természetes dolgokon
minden hiába
Értelek!Ezzel nincs is gond!
Tulajdonképp. csak irigyellek, hogy van türelmed vagy lelki nyugalmad!
Engem már szét cincált a gondolat, mi van ha tényleg nem lehet közös gyerekünk. Már nem az érdekelt mikor, hanem az, hogy egyáltalán lehet e, és nagyon megviselte a lelkemet!
Egy éven keresztül minden hónapban sírógörcsöt kaptam a wc-re ülve mikor megláttam, amit annyira nem vártam. És sokan sokkal tovább szembesülnek ezzel!
Én 3-4 év alatt ideg roncs lettem volna, szó szerint lelki betege, nem adtam volna fel, de szétszakadt volna a szívem annyi várakozásban!
Az egy év várakozás sok mindenre megtanított, de ennyi pont elég is volt belőle!
Természetesen orvosi felügyelet nélkül én sem szedtem volna, szerintem nem is szabad. Meg, ha már elkezdi így az ember, akkor jó, ha a doki tovább segíti a sikerhez vezető utat, vagyis Uh- segítségével, megmondja mikor is érdemes ágynak esni. Kicsit merev a dolog és idővel veszít a romantikából és nagyon el tudja venni a kedvét a dologtól! De a cél szentesíti az eszközt! Bár bevallom, mikor házasélet tilalom volt, nagyon élveztük!(mind a ketten a szünetet)
Sziasztok csatlakozom hozzátok.
én 1 év sikertelenség után és iszonyú rendszertelen mensivel mentem dokihoz aki elküldött uh-ra meg hormonvizsgáletra és kiderült nincs peteérésem arra kaptam closty. Most vagyok a második clostys hónapban baba még nincs viszont peteérésem az volt előző hónapban és a mensim is pontosan jött ebben a hónapban is voltam uh-n és kimuatatta hogy érnek a petéim igaz baba nem valószínű hogy most lesz belőlük mert kicsik de legalább már elértük hogy érjenek.
Szóval nekem segített legalább abban hogy rendberakta a mensim reméljük jövő hónapban baba is lesz majd tőle
Nézőpont kérdése, hogy mi a természetes, mert szerintem ez még nem számít művinek,nem in vitro, in seminatio, hisz ez csak egy serkentő, kis löket! Az itt szóltak babái hagyományosan, természetes körülmények között ágyban, vagy más extrém körülmények között fogantak/foganhattak :-)(gondolom).
De az előttem szólottak, gondolom én már a sok reménytelen próbálkozásba elkeseredtek, más kiút nem volt, az első lehetséges lépés a closty volt (sajna sokaknak ez nem elég és jön az igazi mesterséges beavatkozás, ami közel sem természetes).
Ahogy írod, te még úgymond elvagy, nem streszelsz rajta, vagy nincs olyan eredmény a kezedben ami arra utalna, hogy magától nem jönne össze.
Viszont, most magamból kiindulva, egy év reménytelen próbálkozás után, megérte a kockáztatást a closty, persze orvos felügyelet mellett!
Cyszta és cyszta között meg van különbség!
Én nem bírtam volna ki csak úgy jövő nyárig (így augusztus körül kezdtem anno szedni!)
Sziasztok!
Csatlakozom én is, 3- szor lettem babás a Clostyval, sajna az első bébi 10 hetesen elhalt,de 2 eleven csajszim van. Closty nélkül hiába próbálkoztunk, nem lettek ikreim és cisztám se!
Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz.Uh nélkül nem érdemes.Nekem ez a második closty hónapom,járok uh-ra,ahol nézik a peteérésemet.Egyébként semmi mellékhatása nem volt eddig.
Egyik ismerősöm szedte 1 évig,neki ikrei lettek.
De mitán bevettem a clostyt, engem is visszarendeltek UH-ra!!!
Mindkét esetben azt látta a doki, hogy ott a kis petesejt, úgyhogy úgy mentem haza, hogy este kötelező program apával :))) És lám, össze is jött!:)
De ezek szerint lehet, hogy nem csak a peteérést vizsgálta a doki, hanem azt is, hogy lett-e a ciszta? csak én erről nem tudtam...
Szia!
Én élő példa vagyok, hogy cisztát okoz. Mondjuk nekem babát is és cisztát is egyszerre, de a doki azt mondta nem baj, mert az is termel progeszteront meg hcg-t :-)
Meglepődve olvaslak titeket!!
Nekem mindkét kislányom a clostynak köszönhető!
Az elsőnél több mint fél évet próbálkoztunk, csak nem jött a baba...megnézte a doki UH-gal a petefészkemet és kiderült, hogy vannak petesjtek, de nem érnek meg, nem termelődött elegendő sárgatest hormon.
Bevettem a clostyt, rögtön terhes is lettem!
Másodjára mikor terveztük a babát, már nem is próbálkoztam, rögtön mentem UH-ra. Ugyanúgy nem volt tüszőrepedés, úgyhogy köv. hónapban már szedtem is be a clostylbegit-et. Három hét múlva pozitív teszt :)))
Ma fél éves a drágaságom, a nagyobbik 3 és fél éves.
Mindkét terhességem tökéletesen problémamentes volt, a lányaim makk egészségesek és gyönyörűek.
Én hálás vagyok, hogy adódott ez a lehetőség, különben évekig is próbálkozhattunk volna.
Dokim meg azt mondta, hogy nagyon sok esetben segítenek rá a clostyval a kívánt terhességhez.
Arról, hogy cisztát okozhat, most hallok először. Több ismerősömnek is hasonlóan vannak pozitív tapasztalatai, closty segítségével fogant a babájuk. Ja, és sehol nem lettek ikrek.
Szia!
Mi 8 hónap próbálkozás és egy rakat kivizsgálás után haverkodtunk össze a clostyval!3 havi adagot kaptam és totál a végén fejtett ki hatását!
Most 8 hónapos a fiam!
Nem lett ikerterhesség!
Folyamatos UH ellenőrzés és labor vizsgálat mellett szedtem!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Melyik műcici a szebb? A Voksán Virágos vagy a természetes hatású?
- Lehet-e PCO-t kezelni természetesen, mondjuk természetgyógyász segítségével? Vagy marad az orvosi út?
- BPD 100 fölött! Természetes szülés vagy császár?
- Hamyka boszorkánykonyhája avagy mindent elkésziteni természetesen és adalék anyag mentesen amit csak lehetséges!!
- Fétis vagy természetes? Vonzó női karok, könyökhajlatok...