BPD 100 fölött! Természetes szülés vagy császár? (beszélgetős fórum)
Gratulálunk!
Mégsem lett óriásbébi :)
Jó egészséget!
Szia!
Az én kislányomnak is 100 feletti BPD-je volt már a 37. héten. 4,5 kg-val, 57 cm-rel született végül. Elolvasva a dolgokat a kórházról/dokikról, hidd el jobban jársz a császárral. Nekem a dokim erőltette a természetes szülést, de nem háborítatlanul, hanem oxival, rákönyökléssel, aztán jött volna a vákum meg a fogó is. Hálát adok, amiért nem lett baj. Én repedtem mindenhol ahol csak lehetett, rengeteg vért vesztettem. Most a 2. babavárásomnál szinte minden éjjel rémálmaim vannak, hogy újból végig kell csinálni. A felépülésem sem volt rövidebb, mint egy császárosnak.
Drukkolok, hogy minden úgy alakuljon, hogy mindkettőtöknek a legjobb legyen! :)
Majd a holnapi uh lesz a mérvadó.
Meglátjuk. Most megyek próbálok aludni,mert holnap hosszú nap lesz... ugyebár sehová nincs időpontom...
Szerintem lesz vagy 3-4 óra végigvárni a sort mindenhol.
Jó éjt! :)
Nem sajnos, ilyenkor nem hagynak már pihenni, sőt van akit be is fektetnek:(
És nem mondanak a szülésről semmitt, hogy mi lesz akkor? hagynak vajúdni?
Az elmúlt 1 hónapban ez lesz a 3. ultrahangom. :D
A héten pedig harmadszor megyek ctg-re.
holnaptól minden nap ctg amíg meg nem születik a baba. Azt hittem a vége felé pihenni kell és nem a kórházban sátorozni. :D
biztosan a méhlepény akarják megnézni, keringést meg ilyenek
kitartás tényleg, mostmár csak pár nap
Nem tudom mire mennek. :/
Én lassan tönkre...
annyira rá tudják hozni a frászt az emberre. Holnap uh-on majd megint megkapom,hogy biztos cukros vagyok vagy valami. mint ha tehetnék arról,hogy egy kis vasgyúró fejlődött bennem. hát istenem, ilyen a genetikánk. :)
Én is baromi nagy voltam, apum is, a párom családjában is vannak nagy babák.
Nah, próbálok nyugodtabb lenni,de nem igazán megy eddig :)
akármi lehet ebből még szerintem az éjszaka is
ne kenődj el, mostmár csak napok vannak hátra
de lehet csak órák:)
C2000 lett C3000ről, ezt leszámítva semmi változás.
holnap mennem kell soron kívül UH-ra és CTG-re. Biztos örülni fognak nekem,mert értelem szerűen időpontom az nincs. :/
Utána az eredmények alapján dönt a doki a "sorsunkról".
Csalódott vagyok. Reméltem,hogy ma este már valami konkrétabbat is fogok tudni.
Ja, megpróbálta kézzel kinyitni a méhszájat,de nem tudta,mert túl magasan van .:/
Délután lesz a vizsgálat és utána a párommal elmegyek dolgozni,mert egyedül nem merek már haza jönni BKV-val. (1,5 óra úgy az út kb.)
De utána beszámolok!
Ha nem jövök akkor bent tartottak! :D
Naná, ez természetes. Nem hiszem, hogy lesz olyan, hogy visszarakatnád. Legalább is Nálam még eddig nem volt.
Az hiányzik, hogy érezzem a pocimban, és nem tagadom, izgalmas időszak volt az. Uh-ra járni, ctg-re járni, várni, hogy milyen lesz a szülés? vajon milyen lesz Ő. Szép időszak volt.
De természetesen emlékszem arra, hogy mennyire fájt a hátam és mennyire nehéz volt már a nagy popóját cipelni...hihihihi
És természetesen legfőképp az, hogy már szerettem volna látni:)
Pont Én is azt olvastam a régi naplómba, hogy szilveszter délutánján írtam, hogy ez nem a Mi napunk lesz és jan.1.én éjfél után elfolyt a víz.
Drukk, hogy Neked is beinduljon.
De azért élvezd ki ezt a pár napot. Ha lehetek őszinte Nekem nagyon hiányzik az az időszak. Várni, hogy megszülessen. Jó lesz újra pocakosnak lenni:)
Igen, a vonalzó stimmel! :)
Holnap megyek a dokihoz. Azt mondta legutóbb,hogy nem engedi túlhordani a babát. holnap kiderül,hogy ha magától nem indul meg akkor mikor és hogyan szülök.
szerintem maximum hétfőig kap a kis Buddhám haladékot.
Ma délutántól elég sokat keményedik a hasam,de olyan fájdalmasnak mondható fájásom nincs. Szerintem ez sem a mi napunk :)
Na mi a helyzet? érzel valamit? láttam még egyben vagytok:)
Én is ennyi idős várandósan mentem szülni mint amennyi most vagy Te?) persze ha az adatlapodon lévő vonalzót nézem:)
Ez a kórházasdi viszonylag új szabály...
Eddig a szabad orvosválasztás miatt szabad kórházválasztás volt. most csak akkor mehetsz más kórházba ha végig magánrendelésre jársz, fizetsz külön a vizsgálatokért és végül "sürgősséggel" szülsz éppen ott,ahol a dokid egyébként dolgozik.
Most már én is úgy vagyok vele,hogy mindegy mi lesz csak legyen már valami :)
További ajánlott fórumok:
- Császár kontra természetes szülés
- Császár vs. természetes szülés?
- Császár utáni természetes szülés
- Valaki szült már császár után természetesen a Jahn Ferenc kórházban? Ha igen, mennyi idő telt el a két szülés közt?
- Magas prolaktin és mikroadenóma után természetes vagy császáros szülés?
- Az első császár a második természetes szülés, a hasammal van a gond.