Clostilbegyt szedők tapasztalatai 2013 (beszélgetés)
sziasztok! most találtam rátok.
én pco miatt szedem a closty-t, napi 1 szemet 5 napig,+ metet is szedek, ez az első hónapom, hétvégére nem várom, remélem sikerül
nektek milyen tüneteket okozott? Nálam hőhullámok voltak+ nagyon sok tojásfehérjés folyásom volt, remélem ez jót jelent :)
Köszönöm szépen a választ! Rendszeres a menstruációm 30 napos, csak mégse sikerül a baba :(
Akkor megvárom a következő ciklust. Köszönöm.
Sziasztok.Csatlakoznék én is hozzátok.
Én jelenleg a 3. havi adagon vagyok túl.
Eddig sikertelen.
Már van egy 3 éves kisfiunk,őt is egy kúrának köszönhetjük.Akkor 6 hónapig szedtem,majd azt mondta a doki,6 hónap múlva jelentkezzek,akár terhes leszek,akár nem.A 4. hónapban terhes maradtam.
Abban az időben havonta kellett mannak ellenőrzésre,ultrahangra.
A mostaninál nem kellett mennem,majd most,ha esetleg megjön a menstruációm.
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni?
Nekem az orvos tegnap írta fel ezt a gyógyszert, hogy kezdjem el szedni. De nekem a menstruációm már elmúlt 1 hete. Kezdjem el szedni vagy várjam meg a következő ciklust?
Sziasztok! Nekem az első hónap sikertelen volt, az egyetlen mellékhatása, hogy borzasztó hőhullámaim voltak, miután elszedtem a napi 2 szemet. Későn, a 27. napon volt ovum, de attól számítva 14 napra pontosan megjött. Ma kezdtem a 2. havit :) PCOS vagyok, de nem vagyok túlsúlyos, és peteérésem is minden hónapban van, csak mostanában nagyon kitolódik sajnos. Ja és egy hete diétázom, és próbálok (ahogy időm és energiám engedi) minél többet mozogni.
Remélem, mindenkinek sikerül a baba :)
Sziasztok! Én következő hónapban kezdem el szedni,pont külföldön leszek, reményeim szerint hatni fog elsőre és szeptemberben próbálkozhatunk már.
Amúgy én pco-s és ir-s vagyok
Miért a PCO-ra milyen gyógyszert akar írni ami mellett nem lehet próbálkozni. Cisztából csak több lesz, az műtét nélkül nem múlik el..
Sajnálom a munkahelyed. Remélem gyorsan találsz mást ha tényleg szüneteltetitek a babaprojektet.
Én is szeretnék váltani de nem merek pont ezért, hogy hátha akkor jön össze, az meg azért gáz. Bár most a műtétig lehet keresgélek, nem tudom még mit csináljak.
Még azóta nem voltam nála, majd csak jövő hónap 10-ike fele kell vissza mennem. Közben a meló helyen leépítések mennek már egy jó ideje, aztán a napokban rám is rám került a sor így lehet nem lesz gond ha azt a gyógyszert fogom szedni ami mellett nem lehet próbálkozni, mert ha új melóhelyre megyek akkor csak nem terhességgel kellene kezdeni, aztán úgy is azt mondta a doki kell egy fél év még helyre állnak bent a dolgok, mert policisztsás a petefészkem.
Kicsit szar így a szitu, mert én a babára akartam ráfeküdni de ha még nem biztos hogy összejön egy darabig mert problémák vannak a szervezettel akkor nem ülhetek addig otthon várva hogy mikor jön össze és akkor mehetnék gyesre, ha meg elmegyek másik melóhelyre akkor meg húzódik az idő, de ha meg eleve még nem áll készen a szervezetem hormonilag akkor meg hiába tétlenkednék. Na majd meglátom hogy alakul, nekem az lenne a legjobb ha most sikerülne, melóból mennék ilyen munkanélküli segély akármire (még soha nem voltam)és onnan meg gyesre, de mivel nem nagy az esélye hogy egyenlőre összejönne a baba melót kell keressek.
Hát clostilbegyt nálam kudarcba fulladt. Jövő hónapban puregon (ha bevállalom).
Remélem nektek nagyobb sikert hoz a gyógyszer!
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Milyen mellékhatását tapasztaltátok a Clostilbegytnek? (hasfájás, rossz közérzet, hányinger? )
- Mik a tapasztalatok a Norcolut és Clostilbegy szedéséről?
- Duphaston, Clostilbegyt, Ovitrelle szedéséről tapasztalatok