Clostilbegyt gyógyszert ki hogy szedte? Sikerült teherbe esni? (beszélgetés)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Nekem is követte eddig uh-n az orvos,most valamiért csak később kell hozzá visszamennem...
Esélytelen Pco + IR-s vagyok. Semmi 0 peteérésem.
De azért teszteltem ismét tök feleslegesen.
És teszteltél már legalább?:-D
Hátha szedni se kéne:-D
Szia!
Pontosan már én sem emlékszem,azt hiszem talán 2x2 ,de lehet 3szor volt,bocsika. nekem bevált, 3 évesek az ikreim:)) és igen, mindig követve volt a dolog uh-gal.
Szia.
Mi a második babát szeretnénk.Az első baba előtt is szedtem,akkor 7 hónapig,jelenleg is szedem,3. hónapja.Mindig az 5.napon kellett elkezdenem,napi 2 szem.Az első 7 hónapban mennem kellett havonta uh-ra,jelenleg nem,majd most,ha lejárt a 3. adag.
Napokra már nem emlészem, de az tuti, hogy UH-val végig követett és jelezte, ha ovuláció várható!
És lett baba...már 4 éves lesz.
Sziasztok!Érdekelne,hogy a ti orvosotok nektek milyen adagban és melyik naptól adta a clostilbegyt gyógyszert?Az,hogy melyik naptól kell szedni min múlik?Vagy ez orvosfüggő?Kaptatok esetleg mellé valami kiegészítő gyógyszert?
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Milyen vitaminnal vagy gyógyszerrel lehet elősegíteni a teherbeesést?
- Van olyan aki missed ab után ujra teherbeesett és az orvosa semmilyen gyogyszert irt fel?
- Gyógyszer szedése mellett, ha teherbe esek, azt kimutatja a teszt, vagy bezavar a gyógyszer?
- Gyógyszer utáni teherbeesés
- Van-e olyan aki a Trimeszter gyógyszertől esett teherbe....?
- Szedte már valaki az első ill. második babájához a clostilbegyt nevű gyógyszert?