Szedte már valaki az első ill. második babájához a clostilbegyt nevű gyógyszert? (tudásbázis)
Szia!
Negatív véleményem van:
Én is szedtem ezt a bogyit, de nekem semmit nem használt.
Hozzátartozik a dologhoz, hogy a doki rögtön ezt javasolta, miután mondtam, hogy egy ideje próbálkozunk, de nem jön össze a bébi. Szedtem, szedtem, a ciklusom rendszertelen lett, és csak nem sikerült két csíkos tesztet produkálni. Így bepipultam, és abbahagytam.
Aztán Apával szüneteltettük a babaprojektet, majd úgy voltunk vele a szünet után, hogy ha jönni akar, jöjjön, de nem görcsölünk rajta. Ez volt februárban, májusban már ott dobogott a pocimban a kicsi szíve. Azóta idén február végén megszületett az én kis Csodám.
Én amondó vagyok, sok esetben nem kell gyógyszer, annyi a titok, hogy nem szabad rágörcsölni a dologra.
Mielőbbi babaáládst! :)
Sziasztok.
Szedte már valaki az első ill.második babájához a clostilbegyt nevű gyógyszert? Nekünk már van egy kislányunk és ő is closti segítségével fogant meg. Most ugy néz ki hogy a kistesóra is rá kell segíteni megint. Járt már valaki így?
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Normális, hogy ég a torkom, mikor már gyógyszerrel kezelem (második napja) és szakad fel a váladék?
- Clostilbegyt gyógyszer alkalmazása után a ciklus második felében milyen testi tünetek vannak?