Normális, hogy ég a torkom, mikor már gyógyszerrel kezelem (második napja) és szakad fel a váladék? (beszélgetés)
Meg kell főzni a hagymát! Ha egybe teszed a vizbe, akkor kell legalább egy fél órát kell lefedve főzni!
Ha kész az utolsó pillanatban rakhatsz még bele kamillát és hársfát is! Ezután piritasz 3 evőkanál cukrot,éppen csak hogy megbarnuljon és ráöntöd azt a vizet amiben a hagyma főtt! Nagyon jó baktériumok ellen, arcüreggyulladásra és váladékoldásra is!
Az jó jel! Akkor tud igazán gyógyulni, ha a váladék nem pang!
Jó lenne, ha gargalizálnál Glycosepttel vagy Phlogozollal! Ihatsz még hagymateát is! Az nagyon jó a toroknak, csak kortyolgatva igyad!
Ismered?
ah... nekem is az is :S
bár már kapok rajta néha levegőt :D
2
pénteken megyek vissza az orvoshoz
Nem tudom hanyadik napja szeded, de előfordulhat, hogy gyenge a gyógyszer vagy arra baktérium törzsre nem hat!
3-4 napot azért várj, de ha nem változik, akkor feltétlenül mutasd meg gégésznek!
nekem már 1 hete tart, mondjuk engem a száraz köhögés kínoz, és több este majd megfulladtam, nekem se igen használ a gyógyszer, de az algoflex tényleg jó úgy tudtam elaludni csak este,
és lehet azért vagy rosszabbul mert most tetőzik a betegség,
Igen, rettenetesen, szilveszterkor nagyon megfáztam...
Csak fura, hogy most jobban fáj, mint mikor nem szedtem gyógyszert...
Nem igazán, de lehet nagyon be van gyulladva.
Én ilyenkor beveszek egy algoflexet, hogy "létezni tudjak". Holnapra biztos jobb lesz!
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Szedte már valaki az első ill. második babájához a clostilbegyt nevű gyógyszert?
- Clostilbegyt gyógyszer alkalmazása után a ciklus második felében milyen testi tünetek vannak?