Citromail postaláda (beszélgetés)
Nektek sem jó a Citromail?
Már megint nem elérhetőek a levelek,ilyen komoly gondjaik vannak?
Csak 09.26-ig látom a leveleim, a többi nincs se be, se ki.
ezt az újítást a citromail komolyan gondolta? és még reklámozza is!
új leveleket csak az oldal teljes frissítésekor látni, felcserélték a jól megszokott menüsort, eldugdosták a hasznos funkciókat, és napokig sorolhatnám a temérdek hibát. a lényeg, hogy eddig sem volt az a tipikus barátságos levelezőrendszer, ugye tudjuk: kicsit sárga kicsit savanyú de a miénk.
miért nem koppintja le valaki a yahoot vagy valami értelmes levelzőrendszert? úgyis minden másolat másolatának a másolata ebben az országban.
Sem a citromail, sem a freemail nem tökéletes.
Sokszor nem tudok belépni hol az egyikbe, hol a másikba.
Kilépek belőle, majd újra belépek, ez néha segít.
Nos nekem is van 1 citromos levelezőm, de abszolút nem stabil, akárcsak
a freemail.
Hetek óta le van fagyva, nem képes megjeleníteni a leveleimet egyáltalán,
csak pörög a homokórája egyfolytában.
Semmirevaló !
A Gmail viszont hibátlanul megy !
Citromail - sokáig ez volt, de olyan hamar betelt. Nem mindent töröltem, és kicsi a tárhelye.
Gmail.com - most ezt használom. Sokkal jobb. Nagyobb tárhely, megbízhatóbb.
Eddig nekem sem, de az elmúlt 1 hónapban ez a 2. eset, hogy nem lehet belépni (s fél nap míg rendeződik).
Látszik, hogy ingyenes...
szia!
na most én is megnéztem a citromailemet,engem se enged be:(sajnos ilyenkor nem tudsz mást csinálni,csak,hog vársz.a szerver nem jó ilyenkor,amig nem csinálják meg,sajna nincs mit tenni.
Hat nekem mar tobb, mint ket eve mukodik a "citromail, de allitom, az egyik legmegbizhatobb postaszolgalat a NET-en!
Soha meg nem volt vele problemam!
Ezekkel a piszkos kanadai szerverekkel tobb baj van, mint a magyar "citromail"-lel.
Tokeletes szolgalat, szerintem!
nekem sem jön be mindig, mert el-elhagyogat leveleket útközben. Sztem a postásuk lusta kicsit :)))
és néha olyan törten ír, értsd, én írom a levelet, ő meg csak a mondat első szavát mutatja, és már írnám a következőt, amikor egyszerre kiugrik. Na ettől kapok hülyét.
Nagyon gyenge. Az levelek nem érkeznek meg időben.
A nagy terjedelmű dolgokat nem küldi át.
Egy hétig használtam.
Nem jött be.