Felbontva találtam a postaládámban a bankszámla kivonatomat (beszélgetős fórum)
meg főleg nem az én bérpótló juttatásomra fáj a foguk...
én azért nézem meg mindig, hogy kinek a nevére jött, mert a családban többmindenkinek jön otp-től
Hát,nekem ezekszerint nincs annyi sütnivalóm,mert velem már megtörtént.Tök ugyanúgy néz ki minden hónapban,megjön,bontom.Miért feltételezném,hogy x éve először nem az én nevem lesz rajta?Visszazártam,átmentem,odaadtam.
Szeintem nem kell rögtön új bankkártyát csináltatni,ez csak egy kivonat.Az olyan profik akik ezzel tudnak valamit kezdeni nem hiszem,hogy épp a te postaládádból kezdenének el leveleket kipiszkálni :)
ohh,ne is mond,most meg az Abortuszra kényszerítve fórumon támadnak,na oda inkább illene amit írtál:a fórumszabályzat!
mondjuk csak annak az egy nőnek kellene elolvasnia:(
most benéztem Én is,nem írtál olyat,de viszont tényleg vannak "bunkó" egyének,akik nem tudnak egyszerűen normálisan beszélni és nagyzolásukban csak primitívek lesznek:S
ez az igazság:)
NEM OKOSSÁG!
ez a fórumszabályzat,igaza van Zsókának!
pedig azt én sem szeretem:D
"többet ésszel,mint erővel":D
nem szó szerint..de értitek:)
Fórumszabályzat:
Tilos!
(a) trágár kifejezéseket, sértő szavakat, másokban megbotránkozást, félelmet keltő kifejezéseket használni;
minek?:DD
azon nincs rajta a kód:D
amúgy nekem 1 éve nem jön ide az új lakhelyemre a számla valahova máshová küldi az OTP,és bementem hiába,egyszerűen nem ide jön...majd bemegyek reklamálni:D
nem kell megtartani ahhoz, hogy két példány legyen belőle.
nem írok semmit, de egy számlakivonatban elég sok minden van. persze nem egyszerű visszaélni vele, de ha valaki nagyon akar, az tud is...
egyébként a számlámról nincs mit leakasztani, még A hitelem sincs
velem nem jár jól senki
akkor minek írsz????
véleményeket várok, nem gondolatokat
és mit? mesélj, tényleg érdekel!
nem kellett volna elvinnie/megtartania a kivonatot a visszaéléshez?
További ajánlott fórumok:
- Nektek van számla megtakarításotok bankszámlán?
- Szerintetek jogos zárolni egy bankszámlát végrehajtás céljából? A számlára csak a gyes és a családi pótlék megy rá.
- Mit vennél az egyetlen gyerekednek ha a bankszámládon kb 60 milliód lenne?
- Neked mit rejt a postaládád?
- Az ajánlott levelet mikor dobhatja be a postás csak úgy a postaládába, és mikor kell aláíratnia, hogy átvettem?
- Melyik banknál van a bankszámlád?