Citológiai vizsgálat során, kóros sejteket találtak. Mit jelent ez? (tudásbázis)
Köszi.Próbálom nyugtatni magam.Az zavar,hogy két évvel ezelőtt csináltattam egy szűrést,akkor 3 hónapos terhes voltam.Két p0-után,lett egy p3.
Aztán megismételték,az p2 lett.Azóta nem voltam dokinál,mert az orvosom külföldre távozott,és csak most szántam rá magam,nagy félve,hogy keresek másik orvost.Kedden megyek,meglátom mi lesz.
Igen,nálam is mindig találtak gyulladást.
Reménykedem,hogy semmi komolyabb.Az a helyzet,hogy nagyon pánikos vagyok,és hipochonder.sajnos:-(
Ma felhívott a nőgyógyászom,és közölte,hogy a citológiai vizsgálat során,kóros sejteket találtak.
Nagyon megrémültem.Mikor rákérdeztem,pontosan mit jelent,azt válaszolta,hogy nem rosszindulatú elváltozás,de kezelni kell mindenképpen.
Szerintetek mi lehet ez.? Kóros sejt,tudtommal elég rossz előjel.Ha valakinek volt hasonló problémája,és megosztaná,megköszönném.
További ajánlott fórumok:
- Volt már valaki magzatvíz vizsgálaton?
- Üzemorvos munkaalkalmassági vizsgálat
- Volt már valakinek HSG vizsgálata? Egy kicsit tartok tőle!
- CT, MR vizsgálat... aki volt már, és aki ezután megy
- P3 gyulladást találtak, ascus van a citológiai leletemen. Ki tud erről valamit? Mennyire veszélyes ez?
- Mammográfiás vizsgálaton találtak valamit, volt valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?