Ciszta miatt fájhat? (tudásbázis)
Most nekem is cisztám vanb sajna, ami elég nagy. Tavaly volt egy 4 cm-res a petefészkemen, amit gyógyszeresen kezeltek, és el is múlt.
De most elég nagy. És nem csak a ciszta van ott, hanem más is:( Mindkettő a méhemben...
Teljesen ezt érzem, amit írtál. mondjuk nekem császár volt,de hatalmas hassal, s az húzhatta a hátamat.
javúlt neked azóta?
Szia,
Nekem ugyan ez volt a szülés után. Annyira fájt a hátam a gerincem mellett fent a lapockámnál, hogy a könnyem is kicsordult néha.
Nekem azért volt, mert ahogy a vajudás és a szülés alatt elmozdult a csípőm és a medencém és nem ment még rendesen vissza. De ettől a deformáltságtól fájt mindenem.
Esetleg egy csont kovács tud segíteni.Nekem segített.
A terhességem alatt kiderült, hogy a derekamban van két kicsi ciszta jellegű dolog. Ezt akkor felnyitották, kitisztították, de nem altathattak a baba miatt, így a tokokat benn hagyták. Ha begyűlik, akkor magától kinyílik kicsit a vágás, s tisztul. Viszont mióta megszültem minden egyes éjjel erősen, fáj a hátam a gerincem mellett, majdnem a lapockánál. Úgy fáj, mintha kicsit néha görcsökbe húzódna az izom.(van, hogy napközbe nem fáj kicsit sem. Ez azért van, mert a ciszta gyulladt? Vagy valami más ötlet? Megyek majd vele orvoshoz, mert kiveszik a tokokat, csak érdekelne a véleményetek. Mit tudok addig tenni a hátfájással? Kinek mi jött be? Praktika, gyógyszer, krém?
Kösz előre is a válaszokat
További ajánlott fórumok:
- Kislányunk füle fájhat a tegnapi fülbelövés miatt?
- Terhesség alatt ciszta miatti laparoszkópia
- Késhet a menses egy ciszta miatt?
- Babát szeretnénk, de cisztám van amire duphastont kaptam, mikorra hozza meg a gyógyszer a mensit, mert nem jött meg ciszta miatt?
- Lelki eredetű betegségek? Lehet, hogy a cisztám is lelki probléma miatt alakult ki?
- Egy fog miatt fájhat mind?