Ciklusos fájdalom? (beszélgetés)
Nekem par napja, hogy megvolt, a gyuruimet csak masik ujjaimra tudtam felhuzni (altalaban csak a szabadnapjaimon hordom- es ahhoz, hogy az ujjaim elhizzanak, rengeteget kellene hizni). A hasam is fel volt puffadva, ami akkor tunt fel, mikor hazajottem, es a ujra a tukorbe neztem egy feszulos, csikos ruhaban :P Eszrevettem, hogy mas eszrevettem. Gondolom, tele voltam vizzel. Ez is normalis.
Ilyesmi miatt is lehet tobb nyomas.
Nem, vékony a bőröd!
Ne aggód túl! A mellrák tapintható,tünetei vannak!
Menj el szűrésre, mielőtt elhatalmasodik az aggodalmad! :*
Köszi. Most nem hordok melltartót.
Az mennyire normális, hogy a bimbóudvar körül kidudorodik a véna? Mindenképp rák?
Ciklus előtt nekem is durván, fájdalmasan érzékeny!
Nekem is volt ehhez hasonló fájdalmam, ezért nem hordtam melltartót, csak sport toppot! Mióta nem viselek melltartót ,teljesen elmúlt a mellfájdalmam! Lehet rossz melltartó okozta! 🤷🏻♀️
Nekem akkor volt ilyen miután abbahagytam a fogamzásgátlót. Pár ciklus után helyrejött.
Az tény, hogy nagyon ijesztő volt, bele-belenyilalt, de csak az egyikbe. Voltam UH-on ott mondta a nő, hogy a hormonháztartásom helyezkedik, igyekszik sok év után újra önálló életre kelni azért van ez.
További ajánlott fórumok:
- Lelki fájdalom
- Hangosan szülni vagy csendben "tűrni"? Fájdalomcsillapítással vagy anélkül végigcsinálni?
- Rettentően fáj a fülem. Fülcsepp van, fájdalomcsillapítót is vettem be, meleg só is megvolt. Mit csináljak?
- Ha van lehetőség szenvedés nélkül szülni, miért utasítja el a kórház a fájdalomcsillapítást?
- Mi okozhatja? Erős fájdalom a derék jobb oldalán, ami sugárzik az alhasba is, és véres vizelet?
- Szülés fájdalomcsillapitó nélkül hagyományosan?