Chilis bab recept
30 perc
312 kcal
9 gramm
51 gramm
vöröshagyma
30 dkg darált hú (sertés vagy marha)
paradicsompüré
30 dkg vörös bab
30 dkg csemege kukorica
chili
só
bors
bébirépa
A Chilis bab elkészítési módja:
A hagymát finomra vágjuk, megpirítjuk, majd a hozzáadott darált húst is lepirítjuk. Hozzáadjuk a paradicsompurét és felöntjük vízzel. Beletesszük a babot és a chilit. Mikor a bab majdnem puha, belerakjuk a répát és a kukoricát. Só, bors, rottyantás és már ehető is.
Erős gyomrúak figyelmébe:)
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Indián, 2006. okt. 19. 17:29
A chilis bab elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.