Főoldal » Receptek » Köretek receptjei » Chilis bab 2. recept

Chilis bab 2. recept

A Chilis bab 2. hozzávalói:
2 ek olaj,
2 fej hagyma,
1 zöldpaprika,
4 paradicsom,
40 dkg darált marhahús,
1-2 kk erős pirospaprika,
1 kk cukor,
1 gerezd fokhagyma,
50 dkg főtt vörösbab (lehet konzerv is),
só.


A Chilis bab 2. elkészítési módja:
A z olajban megpárolom a hagymát és a kockákra vágott zöldpaprikát. Mikor pirulni kezd, hozzáteszem a húst és fedő nélkül addig párolom, míg teljesen megbarnul. Ekkor ráöntök 1,5 dl forró vizet, hozzáteszem a pirospaprikát, a felszeletelt paradicsomot, 2 EK hideg vizet, sót, cukrot és a szétnyomott fokhagymát. Lefedve párolom fél órán át, majd fedő nélkül 15 percig. Végül hozzáteszem a főtt babot és összeforralom. Salátával, rizzsel, spagettivel is tálalható.


Kategória: Köretek receptjei


A chilis bab 2. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook