CEWE minőségi hibás fotók? (beszélgetés)
Ha időt álló fotókat akarok előhívatni, sosem választanám őket. Láttam ismerősöknél az általuk nyomtatott képeket, ahogy pár év után erőteljesen fakultak. Nem tudom, most milyen fotópapírral dolgoznak, erre még az ügyfélszolgálat se válaszolt nekem mail-ben.
Én egy bejáratott oldalt használok, a városban van átvevőhely (ingyenes így a szállítás), és a legjobb minőségű, kodak papírt használják. Meg is látszik így évek múltával is a képeken. Minimum 1500 képet rendeltem már tőlük.
Cewe-től csak naptárakat rendeltem, azok jól sikerültek tényleg (mert marhára odafigyeltem, hogy min 300 dpi-t hozza a végeredmény), bár azoknál nem teltek el még évek.
Én rengeteg képet rendeltem már tőlük, csináltattam karácsonykor egy rakás naptárat, egyikkel se volt még gond.
Most rendeltem fotókönyvet is.
Ez borzasztó :( Nem számítottam erre.
De már nem is volt időm megvárni, hogy milyenek lettek a képek, el kellett küldenem a következő adagot is nyomtatásre, mert lejárt volna az akció.
De erre nem számítottam. :(
Nem akarom a kedvedet venni, de én is nagyon megjártam velük.
Neten adtam le a megrendelést, az Auchan-ba mentem átvenni. Minden kép más nagyságú volt. Panaszt tettem, természetesen, fel is hívtuk őket és azt a választ kaptam, hogy nem az számít, hogy 10*15 cm lett bejelölve, hanem a fájl mérete, azon nem tudnak változtatni. Nem kértem, nem fizettem ki, nem adtak kedvezményt, vagy valami. Így azóta is itt van pendrive-on a kb 150 db kép, nincs egy partner, akivel meg tudnám csináltatni, jó áron.
További ajánlott fórumok:
- Mi a jó ajándék? Ti mennyit adnátok egy minőségibb ajándékért?
- Mindenhol nyomják a minőségi szaloncukrok reklámait,...
- Cewe Fotókönyv
- Csatlakoznál egy vásárlókörhöz, hogy közvetlenül hazai termelőktől minőségi termékeket tudj vásárolni?
- Pont ma járt le a DM-ben akció a fényképes naptárakra, CEWE fotókönyvekre. Karácsonyig lesz még ilyen akció vagy idén ennyi volt (dec.1-ig)?
- Cewe fotókönyv hány nap alatt készül el? /nagy alakú/