Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Céklasaláta mindenkor recept

Céklasaláta mindenkor recept

Elkészítési idő 60 perc

A Céklasaláta mindenkor hozzávalói:
2-3 db nagyobb cékla (vagy ennek megfelelő több kisebb)
2 fej vöröshagyma
Ízlés szerint: olívaolaj
ecet
és parajdi (vagy himalájai) só.


A Céklasaláta mindenkor elkészítési módja:
Elkészítésekor a céklát megfőzzük sós vízben, majd kisebb darabokra, vagy karikákra vágjuk. A vékonyan szeletelt vöröshagymát elkeverjük a céklával, ráöntjük az olívaolajat, és az ecetet ízlés szerint, majd megsózzuk. Hagyjuk állni legalább egy órán át, hogy az ízei összeérjenek. Fogyasszuk rendszeresen magában, kenyér nélkül is mert igy nemcsak finom, de egészséges is.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A céklasaláta mindenkor elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook


Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.