Cebion multivitamin (beszélgetés)
A C-vitaminra már annó mondta a dokink,hogy mehet egész évben,napi 10 csepp,betegség esetén napi 2X10.
A multival való szünetről itt olvastam egy másik fórumon,addig nem is hallottam róla. Ha minden jól megy,csak státuszon találkozunk a dokival,akkor rákérdezek.
Mikor kisebb volt a fiam olyat adtam neki és eddig minden telet megúsztunk nagyobb betegségek nélkül.Most már rágótablettás vitamint kap + oviba is jár majd meglátjuk mennyi kórságot szed össze.
Sajnos a kislányom nem hajlandó lenyelni a Cebion multit,így neki teába vagy gyümölcslébe teszek.
Mindkét fiam kapja a cebion multit és a c-vitamint is. C-vitamint egész évben,minden nap kapják,a multit nyár végétől nyár elejéig. Viszont itt olvastam egy fórumot,hogy néha kéne szünetet tartani a multival. Erről tud nekem valaki valamit írni? Sajnos csak 2 hónap múlva megyünk a dokihoz, nyilván őt is meg fogom kérdezni.
Azt nem tudom,mennyire "hatásos" a multi: tavaly,ovikezdésnél rengeteget volt beteg a nagy (tőle persze,mi is elkaptuk,és kapta a multit is),idén egyenlőre még csak a bárányhimlő miatt hiányzott. Persze,a nyári mandulaműtét is segített,hogy ne legyen mindig beteg. Szóval,nem tudom,jó-e,de megnyugtat!!! :-)
Cebion multivitaminnal kapcsolatos tapasztalatokat, véleményeket szeretnék.
A Cebion C vitamin cseppet már használtuk nátha esetén, valamint az őszi-téli időszakban. A multivitaminját használja valaki?
További ajánlott fórumok:
- Adsz-e gyermekednek valamilyen multivitamin készítményt, a téli betegségek elkerülése érdekében? Ha igen, milyet?
- Tényleg igaz, hogy ha a gyereknek megfázás ideje alatt is adjuk tovább a multivitamin tablettát, hogy csak a bacikat erősítjük vele?
- Ki mit ad a gyerekének, hogy megelőzze a betegségeket, vagy gyorsítsa a gyógyulást. Multivitaminok, homeopátiás szerek, stb? 2 évesnek
- Vitaminok, multivitaminok, immunerősítés
- Cebion 2x multivitamin-ti hogy adjátok be?
- Cebion 2x multivitamin okozhat székrekedést?