Caralluma actives fogyi tabletta (beszélgetős fórum)
Ezt használta már valaki?
A Revita-Burn összetevői fokozzák az anyagcserét, segítik az emésztést és a méregtelenítést, így hozzájárulnak a tartós fogyás eléréséhez és a zsírmentes testtömeg arányának növeléséhez.
A készítmény összetevőiről röviden:
Papain: a papain enzim egy proteáz, tehát fehérjebontó enzim, mely segít a különféle húsokat és egyéb fehérjetartalmú ételeinket megemészteni.
Bromelin: segíti a fehérjeemésztést, gyorsítja az izmok regenerációját. A bromelin ezenkívül probiotikus hatást fejt ki, szervezetünk védekezőrendszerét erősíti és számos immunsejtünk termelődését fokozza. Ezek mellett erős fájdalom-, és gyulladáscsökkentő hatással bír, és elősegíti a szövetek regenerálódását is.
L-karnitin: az L-karnitin lényeges szerepet játszik a fizikai teljesítőképesség fenntartásában és fokozásában, valamint a zsírlerakódások megakadályozásában - ennél fogva különösen előnyös hatású sportolóknak, vagy fitness és wellness programok ill. diéták követőinek.
Taurin: kiindulási anyaga azoknak a hormonoknak, melyek a szervezetben a zsírraktárak kiürítését szabályozzák.
L-arginin: növeli a növekedési hormon-, inzulin- és kreatinfoszfát-termelést, ami a sovány izomtömeg növekedésének és a zsírégetésnek kedvez, továbbá az immunfunkciót és a koncentrációt is erősíti.
Jód: fontos nyomelem, jelen van a pajzsmirigy által termelt két hormonban, ebből 90% tiroxin, amely az emberi szervezet normális fejlődéséhez elengedhetetlen.
Magnézium: hihetetlenül sokoldalú, minden komolyabb biológiai folyamathoz nélkülözhetetlen – így részt vesz például az energiatermelésben, a nukleinsavak és a fehérjék szintézisében, az idegrendszer és az izmok működésében.
Cink: inzulin alkotórészeként a vércukorszint-szabályozásban játszik szerepet.
Zöld tea: hatásos antioxidáns, sokkal hatásosabb, mint akár az E-, akár pedig a C-vitamin. Hozzájárul az érrendszer valamint a szív egészségének megőrzéséhez.
Napi 2 kapszula rendszeres fogyasztása ajánlott.
Cikkajánló: Kövér vagyok, segítsetek!
A doboz 60 db kapszulát tartalmaz
Napi 2 kapszula rendszeres fogyasztása ajánlott.
OÉTI által kiadott regisztárciós szám: 2844/2009
Gyártó: Berthapharma Technology Kft.
Forgalmazó: Bertha-Health Trade Kft.
Nem létező cég
A mainap.hu szerette volna megkérdezni a gyártót illetve a forgalmazót a Caralluma összetételéről és mechanizmusáról, de cégnévre nem bukkantunk.
Valószínűleg nem véletlenül: több magyar blogger is arról számolt be, hogy megrendelte ugyan a terméket, de nem szerepelt a csomagoláson se cím, se gyártó, se egy telefonszám, amin esetleg a továbbiakban érdeklődhet vagy reklamálhat. Mindez már csak azért is érdekes, mert a forgalmazó pénz visszafizetési garanciát vállal, ha egy meghatározott időn belül nem fogy le X kilót a vásárló. Teszi mindezt annak ellenére, hogy a jogszabályok szerint nem tehetné.
Nemcsak a magyar, de az EU-s szabályok szerint sem; volt olyan termék, amely több tucat ígéretét tiltotta be az unió. A fogyasztóvédelem illetékese a mainap.hu-nak azt mondta, konkrét, kilóban meghatározott súlycsökkenés nem szerepelhet a reklámban.
Ismét egy GYANÚS link:
Sziasztok!
Én erre az e-mail címre írnék érdeklődve,h mégis hova is kellene visszaküldeni ha nem vált be ...:
affiliates@topcaralluma.com
Ezt az oldalukon találtam.
Üdv.:
T.Sz.
Örüljetek, ha nem lesz semmi bajotok a beszedett "csodatabletta" miatt.
Senki nem tud elleük tenni semmit sem, kamu cég, kamu oldal, kamu sztorik.
Érdemes elolvasni. Waith Loss, Caralumma, Medical Health News... mind mind ugyanaz... [link]
Én úgy tudom, heti 1kg, vagyis havi 4.
De nem szeretem az ilyen meghatározásokat, nem mindegy eleve, hogy ki hány kilóról indul. Akinek sok feleslege van, valószínűleg jóval gyorsabban fogy ennél, akinek kevés, az pedig lassabban.
Egyébként diéta nélkül is működhet a 4kg/hó-nál gyorsab fogyás.
A CARALLUMA SEMMIT SEM ÉR. Felesleges utánajárni, többe kerül, mint az a 10000 Forint, amivel megszivattak. Amúgy a számlán szereplő cég:
TopCaralluma LLC, TroleySquare Suite 20C Wilmington, DE 19806. Magyarországon a Béres egészségház forgalmazhatja, az ő beszállítói között találtam rá a BIOSZÁLLITÓ nevű cégre, amelynek a Bp VII, Dohány utca 38 sz. alatt van a telephelye. A Caralluma egyébként úgy dobozolásra, mint a benne lévő kapszula színére nézve ugyanolyan, mint a másik fogyi-csodaszer, feltehetőleg ugyanaz a kész átverés show-cég terméke az is (EasyFit). Aki ezekből vásárol, annak garantáltan soványabb lesz A PÉNZTÁRCÁJA, ha más nem is.
Hellótok!Nekem nem használt a Caralluma,és a "garanciát" sem tudom érvényesíteni,nincs cím!
Tud valaki segíteni,vagy kész átverés "só"!
üdv.
Na én még mindig írogatok Nekik, s most legutoljára azt írták, hogy elbírálás alatt áll az ügyem. Vissza írtam , mit is kell elbírálni? Hiszen garanciát vállaltak, ismét eltelik egy hét, míg válaszolnak.
De szívesen betársulok a károsultak listájára, ha lesz ilyen. Mit tudsz róluk? kérlek írd meg privátra.
Ezt ajánlom a fogyni vágyóknak:
Miből gondoljátok, hogy csodaszerek léteznek?
Egyébként a normál fogyás akkor egészséges ha havi 2 kiló max. E fölött csak egészség ügyi okból.
Máskülönben pedig mindenkinek más segít a fogyásban. Nekem például ez nagyon is bejött. Most rendelem a következőt. Higyétek el van miért. Az induló súlyom 154 kiló volt.
Kedves Dávidka17!
Ha megvonod magadtól az édességet és kevesebb szénhidrátot fogyasztasz, ugyanezt az eredményt eléred. De pont ez a nehézség a fogyókúrában!
Sziasztok! :)
Lehet, hogy Én leszek az egyetlen, aki pozitívan nyilatkozik, de Én kipróbáltam, január elejétől 86,5 kg-ról 75-ig jöttem le február végére! Ehhez persze szükséges volt az is, hogy megvonjam magamtól az édességeket, kevesebb szénhidrátot fogyasszak, stb... Szerintem ez a kapszula csak kiegészítőként lehet hatásos, ettől várni a csodát nem szabad!
Szép estét!
Sziasztok!
Én 2012.06.22-én kaptam meg a Caralluma Actives-t, a borítékon cím nincs, csak ennyi: Depo:Miskolc
A borítékban a számla adatai a következők:
Company Name: TopCaralluma LLC
Adress:Troley Square Suite 20C
City/Zip: Wilmington, DE 19806
TaxID: 75-3268975
Akkori akciójuk 9900Ft volt.
Kerestem a honlapjukat, nem volt fent,ugyanazzal a képekkel másik terméket reklámoztak. Ezt az email címükre( Topcaralluma.com)címre meg is írtam, s kértem vissza a pénzemet. Folyamatosan írok nekik, de csak elolvassák, s nem válaszolnak rá! Ma ismét akciósan hirdetik magukat, próbáltam véleményt írni, de való igaz, nem engedik feltenni.....csalás az egész oldal, a kilók pedig dekákban sem mérhetők.....most az itt írt futárszolgálat címére írtam, s az email címre( chargeback@lifesisters.comra
aki tud bővebbet írjon nekem...köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Removyl nevezetű fogyis tablettáról?
- Szedtél olyan fogyi tablettát amit Horváth Éva reklámoz?
- Zeatax és Cactuslim fogyi tabletták
- Szerintetek milyen a 30days fogyi tabletta hatásos?
- Használta valaki a Perfect slim nevű fogyi tablettát?
- Volt vagy 2 éve egy fogyis pezsgőtabletta amit a DM-ben vettem és szerettem, emlékszik-e rá valaki?