Cappuccino likőr recept

2 csomag mogyorós Cappuccino por (2 x 100 g)
20 dkg porcukor
2 csomag vaníliás cukor
7 dl kávétejszín
2.5 dl vodka
A Cappuccino likőr elkészítési módja:
A cappucino port elkeverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral. Folyamatosan adagolva hozzá a tejszínt csomómentesre keverjük. Lassú tűzön kissé felmelegítjük(csak addig melegíjük, amíg a por feloldódik benne). Hűtsük ki teljesen, majd öntsük fel a vodkával. Töltsük tiszta üvegekbe ,tegyük néhány napra a hűtőbe,hogy az ízek jobban összeérjenek.
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2017. szept. 16. 23:54
A cappuccino likőr elkészítési módja és hozzávalói.