Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Zabpelyhes morzsa erdei gyümölcccsel recept

Zabpelyhes morzsa erdei gyümölcccsel recept

A Zabpelyhes morzsa erdei gyümölcccsel hozzávalói:
30 dkg erdei gyümölcs(mirelit)
10 dkg vaj + a tál kikenéséhez
1 cs.vaníliás cukor
15 dkg zabpehely
10 dkg liszt
6 dkg kristálycukor
őrölt fahéj
porcukor


A Zabpelyhes morzsa erdei gyümölcccsel elkészítési módja:
Egy közepes tálat kivajazunk és beleszórjuk a leccsepegtetett erdei gyümölcsöt,meghintjük a vaníliásukorral és 1 tk fahéjjal. A zabpelyhet keverjük össze a liszttel és a kristályukorral,majd adjuk hozzá a megolvasztott vajat és dolgozzuk morzsás állagúra.Osszuk el a gyümölcsön a zabpelyhes morzsát,végül süssük 180 fokon 30 percig.Ha kész fahéjas porcukorral meghintve tálaljuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A zabpelyhes morzsa erdei gyümölcccsel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook