Callanetics minigyakorlatokat (napi 20 perc) keresek! HELP! (tudásbázis)
sziasztok!
Kérek szépen egy linket priviben, aki le tudta tölteni az 1 órás verziót, én csak fals linkeket találok :@@
Kösziiii!!!
Én még a videóját is le tudtam tölteni a netről. Ha ügyes vagy, megtalálod te is.
Amúgy a youtube is tele van callenetics-el így nem kell hozzá köny.....csak egy kis angol tudás.
Én még lusta voltam elkezdeni
Ma elkezdtem a calleneteics-t, de az eredeti 1 órás változatot. Minden nap 1,5 órát kondizok, jógázok, mégis igen csak érzem a hasamat, combomat.
Nagyon jó esett, naponta fogom ezt is csinálni.
Évekkel ezelőtt csináltam , szintén naponta akkor is. Az eredmény elképesztő volt, már a második után látható volt.
Ugye jól tudom,hogy ettől nem fogyni lehet,hanem izmosodni?
Mert a súlyommal elégedett vagyok csak lötyi a húsom:)
Ez a torna fantasztikus!!!!
Az egy órás változatot csináltam, soha nem találkoztam még olyan tornával, ami már a második alkalom után látszik a testen. Fantasztikusan eredményes, látványos. Meg van a könyv is meg két dvd kezdő és haladó, de szerintem a könyv sokkal jobb, csak megint át kell rágni magam rajta.
Én most kondizok,jógázok,szaunázok, de a callenetics sokkal eredményesebb, csak még le akarok fogyni 5-6 kg és utána kezdeném.
Mindenkinek csak ajánlhatom, csoda!!!!!!!!!!
Nekem is van egy könyve.Annak idején a Magyar könyvklubtól rendeltem. A 80-as években készült a könyv. A címe: Callan Pinckney: Callanetics.
Ebben benne van minden: a kezdeti egyszerű,és könnyen elsajátítható mozdulatoktól, a legnehezebbig. kb. 190 oldalas könyv.
Hát nagyon gáz, minden nehezebben megy vele, és a rajztáblámat egyáltalán nem tudom használni (a krekkelttel persze minden ment, mint a karikacsapás :()
Itt is nagyon-nagyon köszi a szkennelést!!! A gyakorlatokat megnézem, de szerintem minden rendben velük, csak mostanában nehezen jutok a géphez, most is megyek cikket írni, míg a fiúk és a lányka alszanak ;)
Sajna "szétesett", de hála az égnek nem kellett alaplapot cserélni csak telepíteni mindent.
Nem jó az a program? Mi a baj vele? Xp van fenn, de nem ez
Jaj, semmi baj, köszönöm!!!
Mi történt a géppel? Újra kellett installálni? Egy valamit ne tegyetek rá, windows xp service pack 3-at :(
Lassan küldöm a többit is, csak utaztunk, meg más dolgok is közbejöttek, de eszemben Vagy :))
Ami átment használható?
Nagyon köszi! Legalább megtudtam, hogy maga a torna személynévből ered. Callan? Férfi vagy nő?
Ada, nagyon-nagyon köszi! Hihetetlen szuper, így könnyebb lesz tornázni, mint dvd-ről, főleg mert ha alszik a pici, akkor nem baj, ha nincs zaj... :)
Szülésről tudósítok, már nincs messze. Tegnap éjjel főpróbát tartottunk ;)
Én anno 4 hétig csináltam, aztán nekem annyi akkorra elég volt és abbahagytam, a jó eredményt látva és elégnek tartva. (Nem voltam - akkor még - egyáltalán túlsúlyos, csak nagyoltam a hasamat.) Aztán valahova elkallódott az újságból kivágott gyakorlatsor... :( Azt sajnálom, már biztos nincs meg, szerintem kidobtuk valamelyik költözésnél...
További ajánlott fórumok:
- Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok?
- Pilates vagy Callanetics?
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- A callanetics leviszi a belső combról a felesleget?
- Callanetics minigyakorlatokat (napi 20 perc) keresek!
- Body-art, pilates, callanetics vagy jóga?