A callanetics leviszi a belső combról a felesleget? (beszélgetés)
Ma elkezdtem (ismét), kb 7 évvel ezelőtt ezzel a tornával fogytam le:) akkor 7 centit vékonyodtam csípőből. Akkor abbahagytam, a centik visszajöttek.
Most ismét nagy reményeket fűzök hozzá. 15 perces szinten tartó programot fogom csinálni, és combból, meg fenékből az 1 órás programból hozzáteszem a gyakorlatokat, és emelt ismétlésszámot:) Remélem hatásos lesz. Végre le szeretnék fogyni:)
Szia!
Kifejezetten a belső combra az 1 órás gyakorlatsor utolsó feldata szolgál (amikor a szék lábát kell a lábbal feszíteni úgy, hogy a teljes izomzat megfeszüljön). Ugyanakkor a lábformáslós gyakorlatok szerintem formálják a belső combot is, különösen amikor a korlátra kell felrakni és úgy nyújtani.
Tudom, hogy 6 óra után az ember már nagyon várja az eredményt, de az is kérdés, hogy milyen sűrűn végezted el egymás után az edzéseket. Mert ha pl. 1 hét alatt volt, akkor nem is volt ideje a szervezetnek, hogy elkezdjen átalakulni.
az lehet de mivel nincs két egyforma ember így sablonszerűen nem működik a dolog.
nekem is van calla könyvem de még nem csináltam sosem.
én amondó vagyok hogy hagyj időt magadnak rá még. ha sok a felesleg akkor meg lehet hogy lassabban is indul be.
szia.
szerintem 6-8 hétnek el kell telnie amíg bármilyen torna eredményt hoz...
Sziasztok!
Szeretném azoknak a segítségét kérni, akiknek van tapasztalatuk ebben a témában: jó a callanetics a belső combra is? Már 6 órát végigtornáztam, de a belső combomon nincs változás, pedig bővel van rajta felesleg..
További ajánlott fórumok:
- Most megint feleslegesen áltattam magam, vagy mi lehetett a baj?
- Pilates vagy Callanetics?
- Miért kell segítenünk azoknak a deviza hiteleseknek, akik teljesen feleslegesen vettek fel hitelt?
- Hasznos és haszontalan babadolgok, avagy mit érdemes és mit felesleges megvenni a babának?
- Junior tejital - tényleg felesleges?
- Mi az amire rájöttetek, hogy felesleges pénzkidobás volt az életetekben?