Büdös bogár a lakásban volt már nálatok is? (beszélgetés)
Epp most huztam le egyet a rotyin, besurrant,mikor a parom kiment a teraszra/szurke volt es lapos/
akarhogy is nezem,randa szegeny!
Én a büdös bogarat feketébe ismerem nem zöldbe és a hátsó fele azt hiszem a potroh egy kicsikét fel fele áll.vagy hogy is mondjam.
ez a zöld izé szerintem poloska.
Lehet jobb is ha nem tudjuk.
A szarvasbogárról tudom, hogy a gyümölcsöt szereti.
Tavalyelőtt nyáron fogtam egyet és leraktam az erkélyünkön egy virágra. Adtam neki barackot és egész nap azt eszegette. Ha csak nyúltam az irányába támadólag két lábra ágaskodott és nyitotta az ollóit :-))
csak azért mondtam, hogy magánház nehogy a közös szellőzöt mondjátok mint a panelban:)
Nyithatós a szunyogháló erkély ajtón van akkor valszeg ott jönnek be de az is fura, hogy csak kevés időre nyitjuk ki az ajtót de látom ezeknek az is elég:((Igen ilyen zöld lapos rusnyaság:((((((((És büdös
A mostani lakásunkban is mikor beköltöztünk, tapasztaltam hasonló esetet, mint lentebb ecseteltem, de itt szerencsére nem volt olyan sok táncművész.
És itt meg is találtam a folyosót, ahol a ,,másvilágról" visszatértek. :-))
Miután eltömítettem, nem zaklattak minket.
:DDD
Tudom, nem vicces, de ezen most jót nevettem:)
a szúnyoghálón azért nem szublimál át a poloska!!!!
valahol máshol jut be...
Egy kicsit égett szaga lesz, mikor már füstöl :-))
De csak az ilyen kártékony bogarakat, legyeket és darazsakat írtok vele.
További ajánlott fórumok:
- Nálatok hány fok van a lakásban?
- Hány fok van nálatok a lakásban? És odakint?
- Nálatok le kell venni a cipőt a lakásban?
- Hány fok van nálatok a lakásban? Kapcsoltatok fűtést már?
- Albérletben lakunk (32 m2), a tulaj szerint sok a rezsi. Megírnátok, hogy nálatok mekkora lakásban, hány fővel, mennyi a fogyasztásotok?
- Nálatok télen hány fok van a lakásban?