Budapesten és környékén szerintetek melyik a legjobb strand egy kétévesnek? (tudásbázis)
Megvolt a strandolás-a fiam ment az apjával,és csupa pozitív élményekkel jöttek haza.
2200 ft volt kettejüknek,de családi jeggyel négyünknek 5600 ft-kiszámoltam,úgyhogy drágának semmiképp nem mondható,egy árban van így a Csepeli stranddal,ami a nyomába sem ér:DD
A vizipark már 15 ezer lenne nekünk,és több csúszdára nem is engedik fel a gyereket,mert csak 130 centi,a lányom pedig a négy évével,nem is nagyon élvezheti ki:PP-na az a drága!!
Jövő kedden,mindannyian megyünk:))
Mennénk jövő hét kedden a Palatinus strandra.
Aki volt már,és megosztaná a véleményét-örülnék:)
4 és 8 éves gyerekekkel mennénk:D
Én is Ráckeveit ajánlom, mi egy 15 hós babával járunk oda.
Árnyékos, nem drága, és tiszta.
Apaskal a leg megbízhatóbb! ott tuti nem lopnak el semmidet!
A palatinus tele van tolvajokkal! tavaj nyáronn oda mentünk és az értékmegőrző szekrényünket kirámolták! igaz nem voltunk ezzel egyedül sajnos!:((
További ajánlott fórumok:
- Hol a legjobb élni Budapesten vagy a környékén, és melyiket nem ajánlod? (biztonság, közlekedés, zöld terület, oktatás, család...)
- Esküvőre keresek éttermet kb 50 főre Budapesten vagy környékén, tudna valaki ajánlani?
- Tudtok mondani körmöst Budapesten az Oktogon környékén?
- Szeretem a szép ruhákat. Hol lehet igazán szép anyagokat kapni Budapesten vagy környékén?
- Tudtok ajánlani korrekt fodrászt Budapesten vagy környékén?
- Ismertek olyan éttermet ahová kutyákkal is be lehet menni? Lehetőleg Budapesten és környékén.