Budapest Bank - Jóljáró Csomag (beszélgetés)
Köszönöm válaszod.
Igen, tudom. Van számlacsomagom több, mint 10 éve.
Ezt a "Jóljáró"-t pluszban ajánlották.
Persze, hiszen valamit keresniük kell a bankoknak is azon, hogy a pénzünket kezelik.
Milliárdokba kerülő számlavezető rendszerek, infrastruktúra. Nekünk kell fizetnünk, ha egy új fiókot nyitnak...stb.
Viszont nem mindegy, hogy melyik, mennyit kér, és ezért milyen szolgáltatást nyújt.
Most volt egy kis időm és megkerestem azt az oldalt, ahol az ügyfelek szokásai szerint egy profilt állítanak fel, és ez alapján ajánlanak bankot.
"Az Önnek leginkább megfelelő számlatermék kiválasztásának első lépése, hogy a korának, illetve netbank- és bankkártya-használati szokásainak megfelelően profilt válasszon."
Az MNB oldalán található egy számlákat, számlacsomagokat,azok költségeit összehasonlító táblázat, illetve a felhasználó profilját kialakítva adnak ajánlatot.
Mielőtt bankhoz fordulnék ezt nézném meg.
Köszönöm. Nem, nem haragszom.
De én is azt gondolom, hogy rám akarják sózni.
A banknak biztos megéri, nem az a lényeg sosem, hogy az ügyfél járjon jól, hanem a pénzintézetnek kell a profit.
Ez olyan, mint pl. a telefontársaságok percdíja. Ha kiszámolja az ember kb, teljesen egyforma, szinte szimpátia alapán és nem a tarifa alapján választunk.
Ne haragudj, hogy belepofáztam, tudom nem ez volt a kérdésed.
Sziasztok!
Budapest bank - jóljáró csomagról szeretnék kérdezni.
Van valakinek? Mennyire éri meg?
További ajánlott fórumok:
- Budapest Bankos dolgozók segítenétek?
- Van Budapesten zöldséges, akinél bankkártyával is lehet fizetni?
- Dolgozik valaki Budapest bankban? Tudna tapasztalatokat írni?
- Devizahitel kiváltás Budapest Bankos egyenlítő hitellel. Van valakinek tapasztalata?
- Van itt valakinek Budapest Bankos bankkártyája?
- Nagy csomagot szállító futár céget tud valaki?Őrbottyánról Budapestre kéne?