Búbos pulykapecsenye recept
A Búbos pulykapecsenye hozzávalói:4 szelet pulykamell
1 kis doboz libamájkrém
15 dkg csiperkegomba
1 fej hagyma
1 dl tejföl
5 dkg füstölt sajt
olaj
só
bors.
A Búbos pulykapecsenye elkészítési módja:
Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a megtisztított, cikkekre vágott gombát. Sóval, borssal ízesítjük és megpároljuk. Közben a hússzeleteket kiveregetjük, besózzuk. Megforrósított olajon, mindkét oldalon 4-5 percig sütjük. A hússzeleteket áttesszük egy tűzálló tálba, ráhalmozzuk a hagymás gombát, közepére ültetünk 1-1 kiskanál libamájkrémet. Leöntjük tejföllel, meghintjük a reszelt sajttal és forró sütőben 10-15 percig sütjük. Burgonyapüré illik hozzá
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Polli, 2008. márc. 5. 11:31
A búbos pulykapecsenye elkészítési módja és hozzávalói.