Broncho-vaxom bölcsődés, óvodás korban (beszélgetős fórum)
Nekünk is gyerekorvos javasolta, mikor a bölcsöde első fél évében kéthetenként beteg volt (megfázás, fül, torok...). Egész télen szedtük, májusig. Persze volt beteg, de gyorsan túlesett rajtuk, s nem olyan gyakran, mint előtte. Aztán júniustól megint kezdődött a betegség (nyáron megfázás...), így fiam nyáron is szedte (10 napot kap, 20 nap szünet...). Nem is lett többet beteg.
Sőt, téltől én is állandóan beteg voltam, minden bölcsis betegséget elkaptam (még amit a fiam nem is). Így a gégészeten és is kaptam a felnőtt változatát, s nekem is használt!
Valószínüleg nem mindenkinek használ, de fontos a jó adagolása is. Étkezés előtt 1 órával kell reggel beadni. Ez nagyon macerás, mivel a reggeli tejcsi is étkezésnek számít. Így én hajnalban, mikor még alszik adom be a kanál immunerősítőt, s még durmol egy órát....
Kiscsoportban próbáltuk, mert állandóan beteg volt a gyerek, 2 dobozzal megvettük, szedte kúraszerűen, de nem használt...
Aztán vérvételből kiderült, hogy vashiányos a fiam, s akkor már célirányosan kapta a vasat, ill utána a vitaminokat, s ezzel szinte meg is oldódott a gond, s nem volt már annyit beteg...
Nekem szedték a most iskolások - már a bölcsi kezdete előtt.
A legkisebb is szedni fogja jövőre - nekünk bevált.
Szia!
Az én "legkisebbem" is 22 éves lesz 2 hét múlva, de szedte mindhárom kúraszerűen szeptember közepétől minden évben.
Tanító vagyok, a nyári szabadságom alatt nem jártak óvodába, a közösségbe visszakerülve kevesebbet voltak betegek, mikor szedték.
Sziasztok!
Van valaki aki használta gyermekénél és kevesebbet volt beteg közösségben? Köszönöm a véleményeket!:)
További ajánlott fórumok:
- Kormányfők, miniszterek, köztársasági elnökök - bárhol a világon, bármelyik korban
- Segítség bölcsödés a gyermekem!
- Elektív mutismus óvodás korban
- Egy napos láz. Találkozott már valaki vele bölcsődés/óvodás korú gyermekénél?
- Adtál gyermekednek BRONCHO-VAXOM -ot? Voltak mellékhatásai?
- A Broncho-vaxom okozhat hosszan tartó köhögést?