Elektív mutismus óvodás korban (beszélgetés)
Szia!
Megkaptam, igen. Jó helyre küldted:-)
Ment a válasz :-)
Szia!
Írtam priváltba.Megkaptad?Még kezdő vagyok az oldalon,lehet,hogy nem jó helyre küldtem?Kérlek jelezz vissza,ha módodban áll!
Szia!
Nálatok milyen tünetek vannak?
Mi most voltunk nevelési tanácsadóban, mert itt az iskola ideje. S mivel nem hajlando mindenkivel beszélni, igy kérdéses volt, hogyan tovább :-)
Biztosan. De minden egyes lépés pozitiv eredménye nagyon nagy örömöt fog okozni.
Nem kell elkeseredni, a lényeg, boldog, kiegyensulyott ember legyen belőle. Ezért kell dolgoznotok, közösen.
Nekem valamikor azt mondták: Mindig csak egy picivel várj el többet tőle mint amit ad,( de folyamatosan dicsért ) és akkor a csillagokat lehozza neked az égről. Igaz.
Ha találkozom egy idegen kifejezéssel, amit nem ismerek rögtön utánanézek. Igy tettem most is.
Az én nagyfiam Sajátos nevelési igényü. voltak gondjaink. szeretek tudni minden tipusu "másságról"
Lehet, hogy pár év mulva eljutok odáig, hogy segiteni tudjak annak akinek szüksége van rá.
Ugy látom senki.
Nem irigyellek ha rólatok van szó.
Bejelöltem kedvencként, mert ugyan nem vagyok érintett, de érdekel a téma.
Sziasztok!
szeretnék tapasztalatot cserélni olyan szülőkkel akiknek elektív mutismusos gyermekük van.
További ajánlott fórumok:
- Kormányfők, miniszterek, köztársasági elnökök - bárhol a világon, bármelyik korban
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?
- Sportolók /bárhol, bármelyik korban/
- Hány éves korban érdemes "megállapodni" egy partner mellett?
- Mit jelent az elektív CT?
- Broncho-vaxom bölcsődés, óvodás korban