Brazil cacau hajegyenesítés Budapesten elfogadható áron (beszélgetés)
Annyira, hogy ha csak úgy hagyom magától megszáradni, úgy nézek ki, mint akinek frissen dauerolták a fejét...:)
Aki egyeneset és kezelhetőt szeretne, annak csak ajánlani tudom!
Kizárt dolognak tartom, hogy 10 000 körüli áron találsz fodrászt, aki megcsinálja neked. Esetleg más keratinos kezelést lehetséges, hogy találsz ennyiért, de a Brasil Cacau eleve egy nagyon drága cucc, plusz minimum 2 órát vesz igénybe a művelet.
Nem tudom, mennyire jön ki az órabéred, ha a havi fizetésedet elosztod a ledolgozott óráid számával, de ha ezen a gondolatmeneten elindulunk, gondolj csak bele, hány órát tudnál mással foglalkozni egy hónapban ahelyett, hogy a hajadat vasalgatod, szárítgatod. Én legalább is így gondolkodtam, mikor megcsináltattam, de az elsődleges szempont az persze az volt, hogy elég kezelhetetlen volt a hajam. Valóban nem olcsó mulatság, megértelek, de hidd el, megéri, akár kelopátra vagy, akár nem!
További ajánlott fórumok:
- Figura tortát Budapesten, elfogadható áron, hol tudok venni?
- Brazil tartós hajegyenesítést hol készítenek?
- Testtömeg összetétel mérés Budapesten, elfogadható áron. Tippek? Köszi! :)
- Tudna valaki egy jó, megbízható nyelviskolát Budapesten (és persze elfogadható áron)?
- Hol találok Budapesten jó babaholmikat, elfogadható áron?
- Tudna valaki jó kozmetikust ajánlani Budapesten, aki minőségi alapanyagokkal dolgozik, elfogadható áron?