Tudna valaki egy jó, megbízható nyelviskolát Budapesten (és persze elfogadható áron)? (tudásbázis kérdés)
7. 81Krisztina
2010. jan. 6. 12:59
OK:)
6. a74de3d08a (válaszként erre: 5. - 81Krisztina)
2010. jan. 6. 12:57
írok privit.
5. 81Krisztina (válaszként erre: 4. - A74de3d08a)
2010. jan. 6. 12:41
Persze elsősorban a tanároktól, hiszen ha rossz a tanár az iskola minősítése is vele egy szinten van.
Nekem az is segítség ha valaki esetleg egy tanárt tud ajánlani (valamelyik iskolában), bár azt hiszem a magántanári díjat nem biztos hogy meg tudom fizetni...
a helyzet az hogy 2 nap múlva munkanélküli leszek, és sok munkahelyen középszintű angol nyelvtudást kérnek... ezt szeretném elérni..
4. a74de3d08a (válaszként erre: 3. - 81Krisztina)
2010. jan. 6. 12:36
Véleményem szerint nem az iskola a lényeg hanem a tanár...
Szerinted mitől jó egy nyelviskola?
3. 81Krisztina
2010. jan. 6. 12:34
Sziasztok!
Keresek Budapesten nyelviskolát. Középfokú angol nyelvvizsga a cél... sajnos enélkül nehezen lehet elhelyezkedni.
Tapasztalatokra vagyok kíváncsi, neten van elég sok, de nem mindegy az ember mire adja ki a pénzét.
Előre is köszi
Kriszti
2. a74de3d08a
2010. jan. 6. 12:32
milyen nyelvet akarsz tanulni?
1. 81Krisztina
2010. jan. 6. 12:31
Tudna valaki egy jó, megbízható nyelviskolát Budapesten (és persze elfogadható áron)?
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki gyors, megbízható laptopszervízt Budapesten?
- Tud valaki jó és megbízható autósiskolát Budapesten?
- Mennyire megbízhatóak az Indesit mosógépek? Illetve milyen márkájúak jók, aminek elfogadható ára van?
- Ismertek megbízható tarot kártyás szakembert Budapesten?
- Figura tortát Budapesten, elfogadható áron, hol tudok venni?
- Fogamzásgátlót szeretnék íratni (18 vagyok) és megbízható, lelkiismeretes dokit keresek Budapesten, ajánlanál?