Bosszút álltam rajta. Hónapok óta velem csalja a... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Néma kutya legyek , ha értem??!!
Van az ill. hölgy, aki elmondása szerint évek óta folytat szeretői viszonyt , egy olyan "URIEMBERREL", aki foglalt, már az mellékes, hogy házas vagy csak alkalmi kapcsolatai vannak mellette.
MI ezzel a baj, ha ő vállalta, ezt a megalázó szerepet, akkor viselje is el.
Vagy szakítson végleg!!!
Ennyire egyszerű szerintem.
Van egy apró különbség a között, hogy:
Figyi, tudom hogy ez most nem fog jól esni, de megkértél, hogy szóljak, ha..... mondat és a között, hogy egy vadidege n nőci felhív, és közli, hogy a pasim vele kufircol, miközben én azt hiszem, hogy az edzőteremben.
Ócska egy palival kezdtél, de te sem vagy különb.
A barátnő felhomályosítása számomra azért nem védhető, mert nem jóindulatból tette, hogy az a másik szerencsétlen tisztán lásson, pusztán bosszúból, ahogy vallotta is.
Én speciel sajnálom a másik csajt, mindig car megtudni, hogy szénné csalnak, de hogy egy magából kivetkőzött primitív fúriától...
"Most fognak megkövezni, de én nem ítélkezem."
Nem üti ez a két dolog egymást?
A mondat első része másokról ítélkezik - szerintem.
"Hónapok óta velem csalja a barátnőjét."
Szerintem anonim ezzel a mondatával mindent elmondott magáról.
A lány nem ártott neked! Te másztál bele, te maradtál benne a kapcsolatba még úgy is, hogy te tudtál a lányról.
Téged nem vállalt fel, őt felvállalta,ennyire egyszerű az, hogy miért nem vette észre, hogy beszálltál közéjük!
Gratulálok! Szép munka! :D
Nem tudtad, hogy foglalt? Hogy lehetséges ez? Évekig jóban voltatok!?
Te hagytad magad hülyíteni, kihasználni,te engedted, hogy ez tegye veled!A fickó, persze hogy kihasználta, hogy lophat egy kis pásztorórát.
Miért van benne egy olyan kapcsolatban, amiben van? Te miért voltál hónapokig benne? Ha szakít és veled marad, akkor ott lebeghetett a feje felett, hogy te nem gondolkodsz benne hosszútávon. Mit is vártál?
"Ha a csajnak ilyen férfi kell.."
Miért neheztelsz ezért? Neked is kellett ez a srác.
CSAK egy szerető voltál, akivel jól érezte magát, nem több.
Ahogy elnézem a viselkedésed, lesznek még neked kapcsolati gondjaid!
Nőj fel!
Te vagy az a kedves szerető, akinek a pasijának van felesége, és tudomásod szerint van, vagy már volt egy másik szerető is?
Ha ügyes a pasi, mindent letagad és ketten röhögnek rajtad, hogy nem tudtad megszerezni és így akartál bosszút állni.
"Először is ártott, mivel ha ő nem lett volna, akkor nem is alakult volna ki ez a helyzet."
Értelek. Kiszálltam.
Az értem, hogy egyik nap veled volt, a másik nap a barátnőjével. Azt nem, hogy a harmadikon hogy lehetett ismét veled. És ezt hosszú hónapokon keresztül.
Beáraztad magad, aztán csodálkozol, hogy azt az árat adják érted. Egy olyan nőt bántottál, aki semmit nem ártott neked. Remélem, most büszke vagy magadra.
További ajánlott fórumok:
- Értem én, hogy járvány van, de mit lehet itthon csinálni hónapokig, ha minden bezár?
- Egy férfi egyetlen éjszaka kedvéért képes e hónapokig fűzni egy lányt?
- Mi lehet a hónapok óta tartó gyomorfájásom oka?
- 21 hónapos kisfiam nem akar főtt ételt enni hónapok óta! Ha tudtok segítsetek, tanácstalan vagyok, mit tegyek?
- Volt már olyan, hogy valaki nagyon ártott neked, és te bosszút álltál?
- Mitől lett tele a " C " meghajtóm, mikor hónapok óta nem telepítettünk semmit a gépre?