Börzsönyi gombás máj recept
A Börzsönyi gombás máj hozzávalói:60dkg sertésmáj
20dkg gomba
1nagy fej vöröshagyma
10dkg zsír
1kávéskanál fűszerpaprika
2dkg liszt
1dl tejszín
só,őrölt bors
A Börzsönyi gombás máj elkészítési módja:
A gombát megtisztítjuk és felszeleteljük. A májat és a megtisztított hagymát metéltre vágjuk, A zsírban megpirítjuk a vöröshagymát a gombával és a májjal együtt.Fűszerpaprikát és borsot szórunk rá. 10-12 perc múlva ráöntjük a liszt és a tejszín keverékét és jól összeforraljuk.Sózzuk.
Apró galuskát adunk hozzá és idényjellegű salátát.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 7733fc1485, 2010. jún. 28. 17:08
A börzsönyi gombás máj elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.