Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Börzsönyi gombás máj recept

Börzsönyi gombás máj recept

A Börzsönyi gombás máj hozzávalói:
60dkg sertésmáj
20dkg gomba
1nagy fej vöröshagyma
10dkg zsír
1kávéskanál fűszerpaprika
2dkg liszt
1dl tejszín
só,őrölt bors


A Börzsönyi gombás máj elkészítési módja:
A gombát megtisztítjuk és felszeleteljük. A májat és a megtisztított hagymát metéltre vágjuk, A zsírban megpirítjuk a vöröshagymát a gombával és a májjal együtt.Fűszerpaprikát és borsot szórunk rá. 10-12 perc múlva ráöntjük a liszt és a tejszín keverékét és jól összeforraljuk.Sózzuk.

Apró galuskát adunk hozzá és idényjellegű salátát.


Kategória: Húsételek receptjei


A börzsönyi gombás máj elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook