Borzasztóan elszomorít hogy bezár az Átrium színház. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Röhögni fogsz, de eszembe jutottál, amikor Mihályfit megláttam a színpadon 😎
Alföldi tényleg zseniális.
Az őrült nők ketrecére még bejutottunk, tök véletlen elcsíptem 2 jegyet :) Szuper volt.
És az Igenis, miniszterelnök úr! is nagyon tetszett.
Alföldi zseniális.
Ez egy vallomás volt, nem fórumnak indult, így nem lehet más, csak anonim.
És nem is én csináltam belőle fórumot.
Üdv Andi6020
A Centrál színházban úgy látom lesz a Shirley Valentine a következő hónapban.
Tatabányán, amit még mindenképpen ajánlanék, az a Francia rúdugrás. Kissé pikáns, nem véletlen, hogy 18 éven felülieknek való, de már harmadik, vagy negyedik éve, hogy szerepel a repertoárban.
Nem tudom, hogy azt melyik hónapban játsszák újra, de garantált a jó szórakozás.
Illetve, ha a fekete komédiát szereted, a Városmajori Szabadtéri Színpadon játsszák a Jógyerekek képeskönyve című előadást, szeptember 7-én, azt is érdemes megnézni.
Hála az égnek, azért még tartja magát néhány itt is, ahova színesen járok, Örkény, Katona, Centrál, de nálatok is találtam néhány klassz darabot, köszi az ajánlást. A Polgárkukkantóra már meg is vettem a jegyeket. Balsai Móni kedvéért a pokolba is elmennék, de úgy látom a Shirley Valentine nem meg a következő hónapban.
Éééééééééés, Mácsai közleménye:
"AZ ÖRKÉNY SZÍNHÁZ NYILATKOZATA
Az Átrium Színházat az elmúlt években működtető Kultúrbrigád munkájának ellehetetlenülése a magyar színházművészet leépülésének újabb állomása.
Minél nagyobb a kultúra támogatásának politikai áthatottsága, annál reménytelenebb az élénk, sokszínű, társadalmilag hasznos kulturális élet. A jelen színházi politika gyakorlata különösen romboló, mert az ideológiai megfelelés igényén túl ismét teret nyert az a vissza-visszatérő súlyos tévedés, hogy a magyar előadóművészet finanszírozása elmozdítható lenne a piacosítás felé.
Mindkét gondolat önmagában is káros, együttesen pedig a magyar színházkultúra visszafordíthatatlan elsivatagosodásához vezet.
Ha a Kultúrbrigád előadásai az Átriumban nem kerülhetnek színre, az Örkény Színház felajánlja (ahogy független társulatok esetében is tette), hogy valamely előadásukat színpadán életben tartja.
Az Örkény Színház társulata"
Gyere Tatabányára, bár itt is emelkedtek valamivel az árak, de azt gondolom, hogy a vidéki színházak közül az egyik, ha nem a legszínvonalasabb előadásokat lehet itt látni. A társulat nagyon jó. Ráadásul Budapesttől nincs is messze 40-50 perc.
Szeptember 2-án a Te édes, de jó vagy légy más című musical, amit rögtön ajánlani tudok. Már kétszer láttam, de megnézem harmadik alkalommal is.
Imádtam. Nagyon sajnálom, Az őrült nők ketrecére pl. másfél évig vadásztam a jegyeket, mire sikerült.
Nem az utolsó sajnos, előbb utóbb nem lehet a jegyeket addig emelni, hogy abból tartsák el magukat. Most vettem néhány jegyet a Katonába, közel duplája a tavalyi áraknak.
"Színház az egész világ,
És színész benne minden férfi és nő"
Jééé, volt ilyen színház?
Majd lesz másik.
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet szedni borzasztóan sok gyomorsavra Rennie-n kívül? És hányás ellen B6-on kívül?
- Egy borzasztóan rossz szokás, a körömrágás...
- 4 eves lanyom borzaszto rossz etvagyu segitsetek mit csinaljak hogy jobb legyen az etvagya es normalisan egyen
- Nagyon elszomorít, hogy a férjem motort akar venni. 😒
- Miért lett a kókuszolajnak hevítés közben borzasztó szúrós szaga?
- Szilikon bütyök korrektort ma kezdtem használni. Borzasztó...