Borzas eper recept

A Borzas eper hozzávalói:
60 dkg friss eper,
20 dkg étcsokoládé,
5 dkg vaj,
20 dkg fehér csokoládé,
fél dl tejszín.

A díszítéshez:
kókuszreszelék; pirított, majd durvára őrölt mandula; színes tortadara.


A Borzas eper elkészítési módja:
Az epret kicsumázzuk, megmossuk és papírtörlőre fektetve megszárítjuk. Az étcsokoládét a vajjal, a fehér csokit pedig a tejszínnel együtt gőz fölött folyósra olvasztjuk. Így kétféle olvadt csokink lesz. Az epreket belemártjuk valamelyik olvadt csokiba, aztán meghempergetjük a kedvünk szerinti díszítő darában. Ha a csoki megdermedt rajtuk, tálalhatunk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A borzas eper elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook