Borzas eper recept
A Borzas eper hozzávalói:60 dkg friss eper,
20 dkg étcsokoládé,
5 dkg vaj,
20 dkg fehér csokoládé,
fél dl tejszín.
A díszítéshez:
kókuszreszelék; pirított, majd durvára őrölt mandula; színes tortadara.
A Borzas eper elkészítési módja:
Az epret kicsumázzuk, megmossuk és papírtörlőre fektetve megszárítjuk. Az étcsokoládét a vajjal, a fehér csokit pedig a tejszínnel együtt gőz fölött folyósra olvasztjuk. Így kétféle olvadt csokink lesz. Az epreket belemártjuk valamelyik olvadt csokiba, aztán meghempergetjük a kedvünk szerinti díszítő darában. Ha a csoki megdermedt rajtuk, tálalhatunk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: tinendo, 2008. aug. 1. 09:08
A borzas eper elkészítési módja és hozzávalói.