Borsod megyei anyukák:)! (beszélgetés)
Én Miskolcon születtem de szerintem itt fogok!!A Szent Erzsébetben!!
Dokik szerint december 12-20között kénne valamikor születnie a babónak aki úgy nézki két UH alapján hogy kisfiú!!:)
Igen,első baba lesz, úgyhogy nagy az izgalom! Várják már nagyon (meg én is), mert látják, hogy Erik mennyire cuki. Majdnem pont egy év lesz a két gyerkőc között, Erik dec. 16-án született, Vali meg dec. 30-ra van kiírva. Bár én is 9-re voltam, de csak 16-án jött. Na majd meglátjuk.
Melyik kórházban fogsz szülni?
Kisfiú vagy kislány lesz? Mikorra vagy kiírva?
Saújhelyi vagyok és hát nincs fogadott dokim de eddig mindig Kovács Lajost fogtam ki!Igaz Nórit Vajóczkinál szültem!!:):)
Tiszta jó hogy a sógornődnek is babás!!Első baba lesz??
Sziasztok!
Mi a berekalján lakunk, Miskolcon. Tök jó ez a keresztelő téma, mi is mostanában gondolkozunk rajta, de lehet mi is bevárjuk a tesómék kisbabáját. A sógornőm dec.30-ra van kiírva, nekik is kisfiuk lesz.
Manócska24: Hova jársz dokihoz,kihez, persze csak, ha nem titok?!
Én is megyek!!Jó éjt nektek és köszönök mindent:)
Elköszönök,szép jó estét mindenkinek,sziasztok.
Úgy akarjuk!!Rossz szó rá de egy kalap alatt letudom a 3"gyerekemet":):) majd!!
Most mozgolodik és szegénykém fog is mert éhes vagyok:( apa meg most jött haza ő meg most fog kajázni jaj nekem :):)
Igen ismerem,van szerencsénk napi kapcsolatban lenni azzal az útvonallal,arra járunk melóba mindketten.egyébként Sajószentpéteren lakunk.
Egy közös keresztelő-gyönyörű lesz.Pocaklakó?ficereg-mocorog?
Igen, nem tudom mennyire ismered a várost, mi a Bulgárföldön lakunk.:)
köszönöm mindenre a választ!!Nóri hiába 2éves lesz de már megvárjuk a kis öcsit!Volt egy kis kavarodás a keresztszülőknél ezért húzódott ez ennyire nálunk!!De érdekel a téma mert mami is leszek és a fiam meg a keresztfiam között lesz 1.5hónap!!
Helló,az nagyon szép templom....
Sziasztok!
Mi a Mindszenti templomban kereszteltük Miskolcon, és azt mondta a pap annyi egyházadót fizessünk, amennyit a pénztárcánk elbír. Ha 500 Ft.-ot akkor annyit, ha többet akkor többet.
))))))Fejenként 3500 itt per év.Csak az adott évit kell,nem kell visszamenőleg.Na és a keresztszülők adják a plébánosnak a zsebpénzt.
Ügyesek voltatok és jó sok kaja volt!!Nyami :):P Még valami az egyház adó visszamenőleg menni?Én még sose fizettem!!
Mi 30an voltunk,és ez ahol volt-leves,leveshús,stb,juhtúrós és májas göngyölt csirkemell,köretek,mártások,töltött káposzta.Mindenki 3 féle sütit sütött,,,így ez nem került pénzbe,na és tortákat is hoztak.A nagy hely ingyért volt,így 60e ből megúsztuk
...ahol laktok ott kell az egyházi adót befizetni.Mi nem itthon tartottuk,ezért engedélyt kellett kérni.A keresztszülőknek meg kell,hogy legyenek keresztelkedve,nem muszáj házasság.Náluk is leszedik az egyházadót.....
És ilyenkor melyik templomba érdemes vinni?Anya vagy az apa oldaláról?
Keresztelő-mi sem vagyunk házasok,hát előtte menni kellett egy misére,na gondolhatod 08,20án reggel 8,15kor ültünk a misén,az ember akkor jött haza mentőzött egész este...mise után beszélgettünk,kapásból letolt,hogy tudjuk e a sorrendet...házasság és utána a gyerek...megbeszéltük az időpontott,ez első körben
Nincs itthon hála és az idegbaj most kapott el!!Reggel muszáj lesz venni!!!Nem várom de muszáj!!:S:S
Az élmény lesz.Nekem nem lett jó az eredményem,a maradék időt végig diétáztam,na nem is híztam csak 6kgot.Az a vacak cukros lötyi,na én vittem citromlevet és öntöttem bele,így lecsúszott,ajánlom neked is.
És persze örülök hogy jól sikerült:):):)
Tényleg már akartam kérdezni hogy mennyibe került így cakumpak?Hányan voltatok?Mit kell a szülőnek és a keresztszülőnek fizetni?Mennyivel előtte kell menni a plébánoshoz?És még egy kérdés mi nem vagyunk házasok igy lehet dillema a keresztelő??
A keresztelő nagyon jól telt és szép volt ,a plébános egy nyugdíjas laza ,nagyon jófej volt.A mulatság is jól sikerült.Kapott sok szépet és jót,na és persze hasznosat.Hogy telt a 7 vége?
Nóri anyázik most tettem le és nem képes elaludni!!Az ember délutános nem sokára jön haza én meg koplalok mert holnap cukorterhelésre kell mennem és leveszik egyúttal a teljes vérképet is:(
További ajánlott fórumok: