Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Borókás, erdei gombás pacal recept

Borókás, erdei gombás pacal recept

A Borókás, erdei gombás pacal hozzávalói:
1 kg előfőzött pacal,
2 fej hagyma,
30 dkg erdei gomba,
3 gerezd fokhagyma,
5 szem borókabogyó,
egy kanál zsír, vagy olaj,
fél kávéskanál bors,
só.


A Borókás, erdei gombás pacal elkészítési módja:
A hagymát a zsíron sárgára pirítom, ráteszem a felcsíkozott pacalt, megkeverem, majd mindig kevés vizet aláöntve, sót belekeverve felteszem főni. Mikor félig megpuhult, beleteszem a zúzott fokhagymát, a borókabogyókat és a törött borsot. Úgy negyed óra múlva a megtisztított erdei gombát. Lassú tűzön készre párolom.


Kategória: Húsételek receptjei


A borókás, erdei gombás pacal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook


Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.