Borókás, erdei gombás pacal recept

1 kg előfőzött pacal,
2 fej hagyma,
30 dkg erdei gomba,
3 gerezd fokhagyma,
5 szem borókabogyó,
egy kanál zsír, vagy olaj,
fél kávéskanál bors,
só.
A Borókás, erdei gombás pacal elkészítési módja:
A hagymát a zsíron sárgára pirítom, ráteszem a felcsíkozott pacalt, megkeverem, majd mindig kevés vizet aláöntve, sót belekeverve felteszem főni. Mikor félig megpuhult, beleteszem a zúzott fokhagymát, a borókabogyókat és a törött borsot. Úgy negyed óra múlva a megtisztított erdei gombát. Lassú tűzön készre párolom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: CILUSKA, 2009. jan. 22. 21:13
A borókás, erdei gombás pacal elkészítési módja és hozzávalói.