Bolognai szószhoz a spagettit mivel helyettesíthetem? (tudásbázis)
8. kékáfonya
2014. jún. 8. 10:53
Létezik szénhidrátmentes tészta.
Nocarb noodle a neve, keress rá.
7. zebracsikó (válaszként erre: 1. - Bobita0212)
2014. jún. 7. 08:20
tésztát helyettesíteni?
mondjuk durumtésztával vagy teljes kiőrlésűvel , annak hosszú a felszívódása
de ha semmiféle tésdzutát nem akarsz, akkor hosszú csíkokra reszelt cukkinivel helyettesítsd
a méz nem jó a cukor helyett, mert hatalmas a ch tartalma, az is cukor.
Cuikor helyett az eritrit a legjobb, annak nincs inzulinválasza
6. 7e137d638c
2014. jún. 7. 08:14
Uborka-szelőn gyalulj le cukkinit, jó lehet a viszonylag apróra darabolt karfiol, esetleg vékony szalma-krumpli-formára darabolt karaláb is. Legvégső esetben a vékonyra gyalult krumpli is jobb, mint a lisztes alapú tészta.
2014. jún. 7. 07:37
párolt zöldségre is tehetsz bolognai ragut....
2014. jún. 7. 07:37
Ch csökkentett tésztával (Norbi update, Dia-Wellness). Természetes édesítők közül az eritrit a legjobb. A mézben rengeteg a ch.
3. 91d4989ab9
2014. jún. 7. 07:36
vékonyra gyalult, sós vízben főzött tökkel
2. bobita0212
2014. jún. 7. 07:22
Bocsi a helyesírási hibákért telefonról írtam. Tehát az édesítőt nem akarnám alkalmazni
1. bobita0212
2014. jún. 7. 07:19
Egy kis diéta miatt kérdezem
Kerülni szeretném a cukrot és a fehér lisztes dolgokat amennyiben csak lehet. Illetve mézzel pótolható a cukor? /Édesítő különben/
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ha nem lehet kapni BL80-as lisztet, akkor azt lehet helyettesíteni rendes sima BL55 liszttel?
- Szerintetek a pizza és a melegszendvics helyettesítheti a meleg ételt (pl főzelék, tésztafélék, pörkölt stb...) a mindennapokban?
- Ha a süteményrecept vajat ír a tésztába vagy a krémbe, akkor lehet margarinnal helyettesíteni szerintetek?
- Kürtőskalács sütőhengerét mivel lehet helyettesíteni?
- Kalóriaszámólós fogyókúránál szed valaki fehérje port? Vacsora helyettesítésére jó?
- Én bizony összetördelem három felé a spagettitésztát főzés előtt.