Boldog vagy, tudsz örülni? (beszélgetős fórum)
A világon semmi probléma nincs :)
Talán most is jólesett nem???
Nekem most irgum-burgum a késői köszönömért.
Boldog az nem vagyok, de örülni örülök a kisbabámnak
magam alatt vagyok mar egy jo idelye es most semminek nemtudok orulni
Én boldog vagyok, hogy (viszonylag) egészséges vagyok, van mit ennem, van hol aludnom, van szerető Párom:)
Boldog vagyok, hogy itt lehetek, és boldog vagyok akkor is ha máshol vagyok (csak kicsit hiányoztok:))
Boldog vagyok, hogy egy értékes Embert adtam a világnak (mert, ugye a gyerekünk nem a miénk) és
boldog vagyok, hogy van egy édes unokám:)
És tudnám még sorolni:)
Azt gondolom, hogy ha megkeressük, akkor találunk az életünkben boldogságot és ezt mindenkinek szívből kívánom:)
Nem, most nem vagyok boldog...egy-két hete van ez így...
Bár örülni sok mindennek örülök, minden nap vannak kisebb-nagyobb dolgok, amik örömmel töltenek el.:-)
Igyekszem:)Meg kell becsülni és értékelni azt,amink van..
Mindennek tudok örülni! Mindig mosolygok!! Így könnyebb az élet!
Minden nap van minek örülni, csak észre kell venni!
most boldog vagyok azt hiszem
Nem vagyok boldog, és még kilátás sincs rá. Örülni pedig tudnék, ha lenne minek.
Nem minden téren vagyok boldog,de örülni tudok.
igen, az élet apró örömeinek is:))
Ez pszichológia: ha vki pozitivan kezdi a többiek is azt írják rá..én bevallom, h nem mindig, de csak én tehetek ellene, magunk vagyunk felelősek sorsunk alakulásáért.S néha nem jól cselekszem ergo nem mindig vagyok boldog.
Örülök hogy élek!És hogy a szeretteim körülöttem vannak!
Látod, milyen buta vagyok??
Csak most esett le!
Talán kicsit megkésve, de
sok szeretettel gratulálok névnapod alkalmából:Fiti
Igen, alapjáraton boldog vagyok... és tudok örülni sok mindennek. Szerencsés vagyok, mert az egész családom ilyen... mosolygósak, vidámak, boldogságosak. :o))
Élvezem az élet apró örömeit, így boldog vagyok:)
mindig az egészen apró dolgoknak, tárgyaknak tudok jobban örülni, mint a nagyoknak :D
boldog vagyok szerencsére :)
Igen, boldog vagyok, nagyon is és tudok örülni a pillanatnak. De nem volt mindig így, meg kellett tanulnom. S amióta a legegyszerűbb dolgokat is értékelni tudom, az életem egy tündérmese. S már csak nagyon ritkán tűnik fel a boszorkány. Akkor viszont gyorsan átlapozom :))))
Boldog vagyok, hogy képes vagyok értékelni és örülni az apróbb dolgoknak ugyanúgy , mint a nagyobb dolgoknak:) Nem volt egyszerű, de megtanultam hogyan kell, és már nem engedem a rossz gondolatokkal elrontani a napomat;)
Most örülök,mert a saját ágyamba fekszem le.
Mindenkinek szép mosolygos álmokat,szép éjszakát.
Mindenkinek vannak rossz napjai és a problémák legtöbbször maguktol megoldódnak.
Igen tudok örülni és boldog is vagyok. Tévedés ne essék, ez nem azt jelenti, hogy nincsenek problémáim, de azok azért vannak, hogy megoldjam.
Igen! Minél több apró dolognak tud az ember örülni, annál boldogabb tud lenni :-)))
További ajánlott fórumok: