Bölcsességfog eltávolítása után mit lehet és mit nem? (tudásbázis)
sziasztok!
meddig fog fájni még a szájpadlásom?
már a fog helye nem fáj...de a szájpadom...fáj a helye ahova a szurikat kaptam.(
Én mielőtt húztak az összes fogam lefertőtlenítték dentál higiénikus lecsiszolta a szennyet...és az mondták nem kel semmivel ma öblögetni..enni, nem szabad ma..
mást nem mondtak..holnap már jobb lesz remélem..
septofort tablettám van, és Glicoseptem..és Listerinem...és antibiotikumot is szedek...vasárnapig.
Nem mind az:)Van ami egy fél perc alatt kinn van,van amelyikkel órákig kell szenvedni:((
Örülj h gyorsan túl vagy és pihizz.
Biztos 1-2hét el fog telni mig semmi tüneted nem lesz,csak kettőt húztak..de ügyi vagy és túl vagy rajta .
Pihenj kicsit,de ha lefekszel kicsit magas párnán,ne lógjon a fejed mert elkezdhet vérezni.
Inni nyugodtan ihatsz és ha kimegy a zsibbadás akkor óvatosan ehetsz is,csak tejeset szigorúan NE!
Tejterméket nem szabad.
Én betadinos oldattal öblögettem, és jegeltem.
gyerekek kettőt egyszerre életemben nem húztak:(
de nem fájt..most kezd sajogni......
ha megszívom akkor vérzik enyhén....veszek be gyógyit..
köszi, hogy írtatok.9
Nekem az orvosom szó szerint így mondta!
"most pedig 6 órahosszáig
nem eszik,nem iszik,nem pálinkázik,nem mos fogat,nem emel,nem kapál, nem szalad... nyugodtam marad!"
Amikor még dohányoztam én is rágyujtottam foghízás után. Azt mondták, ogy tovább fog vérezni, de nem véreztem el:)
pár napig szerintem nem kéne "ott" enned, mert belekeveredik a morzsa és be is gyulladhat.
Ha megteheted aludj, pár óra múlva jobb lesz, de nekem kb. egy hét volt, míg rendesen begyógyult, és 3-4 npig fájt
Én sem ehetek ma...a fighúzásom a kettő ösz visz 4 perc volt:)
de én előtte szedtem antibiotikumot...még azt be kell szednem..vasárnap fogy el a gyógyszer:)
Sziasztok!
Van egy kérdésem?
mi van akkor ha két fogat húztak egyszerre?
jelen esetben nekem a bal 8, 7 est húzták..
mikortól ehetek és mit tegyek hogy ne fájjon?
Sajog....szerintetek rágyújthatok?
Már kb 1.5 órája húztak..
További ajánlott fórumok:
- Végeztek valakinek altatásban bölcsességfog eltávolítást?
- Kissé kibújt a bölcsességfogam. Az eltávolítása mennyire borzasztó?
- Fekvő alsó bölcsességfog eltávolítása - Tapasztalatok
- Hogyan zajlik a bölcsességfog műtéti eltávolítása?
- Ki nem nőtt bölcsességfog eltávolítás műtéthez szeretnék tapasztalatot, tanácsot kérni.
- Hogyan lehet a régi matricák után megmaradt ragasztót eltávolítani a hűtőről?