Bokatörés műtéttel - gyógyulás, tapasztalatok. (beszélgetés)
Szia Marcsika!
Majdnem ugyanez történt velem is 4 hónapja. Most viszont a talpam zsibbad, az ujjaim alatt. (fascia) Neked ilyen nem volt? Félek, hogy idegkárosodás van. A doki Milgammát javasolt, de leráz, nem foglalkozik ezzel. orgomarian3@gmail.com
Szia!
4 hónapja tört el a bokám(3 törés, lemez, csavar) már túl vagyok mindenen,kiszedtek 2 csavart, a többi még bent van, maradhat is a doki szerint. de a talpam egyre jobban zsibbad. Attól tartok h idegkárosodás. Most megyek ismét a dokihoz, de ő erről nem akar tudomást venni, Milgammát írt fel. Már elég jól járok, bot nem kellett, de a zsibbadás szinte egyre nagyobb területet érint. Rehabon feküdtem 5 hétig, ott kaptam gyógytornát. Most nem játok gyógytornára, de lehet, h ismét kelleni fog. orgomarian3@gmail.com írj!
Köszönöm szépen az érdeklődést!
A lábam sokkal kevesebbet fáj,de lelkileg továbbra is megvisel a bezártság.(több mint egy hónapja max.a teraszra jutok ki,na meg orvosi kontrollra)
A családban nem voltak törések, boka sem. Ismerős rokonának tört el pár éve a bokája. Annyit tudok, hogy sokáig járt gyógytornára. Hónapokig.
A boka bonyolult "szerkezet" !
Köszönöm szépen!
Nekem sem volt törésem még ezért is vagyok tanácstalan.
A szűk családunkban sem gyereknek, sem felnőttnek nem volt semmiféle törése eddig a percig. Pár éve ónos esőtől csúszós úton kerékpárral elestem, de semmim nem tört el.
Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok!
Sziasztok!
Augusztus végén külboka törést szenvedtem melyet csak műtéttel lehetett stabilizálni.(lemez+csavar)
Ha a 6 hét letelt és minden jól alakul valamikor október második felében eltávolítják a fémeket a lábamból.A kezelőorvosom szerint utána még minimum 2 hétig nem állhatok rá.Aztán majd indulhat a gyógytorna.
Olyanok hozzászólását várom akiknek hasonló balesetük volt.
Mennyi idő alatt gyógyul meg annyira hogy legalább tudjam használni a lábam?
Mi az ami visszamaradt? Mennyire működik a boka egy ilyen baleset után?
Köszönöm a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- ASEA vízzel kapcsolatban van-e tapasztalat?(fogyasztás, gyógyulás, hálózatépítés)
- Körömlevétel! Lábon lévő műtéttel kapcsolatos"élmények"érdekelnének. Mennyi a gyógyulási idő, és hogy történik?
- Megnyúlt térdszalag esetén, van-e tapasztalata valakinek? Mit tegyek a gyorsabb gyógyulás érdekében?
- Szarkoidózis - gyógykezelési, gyógyulási tapasztalatok
- Loop konizáció, tapasztalatok, gyógyulás
- Myelitis gerincvelő-gyulladás - Ha neked vagy a gyermekednek volt, várom a tapasztalatokat a gyógyulással, rehabilitációval kapcsolatban