Bizony akkor voltak szép idők... (beszélgetés)
Nekem erre jó visszaemlékezni:
<iframe width="420" height="345" src="http://www.youtube.com/embed/Wp6q6-y7WXg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Ezeket a hozzászólásokat most találtam, de szerintem akár mi is mondhatnánk:
Akárhányszor megnézem nem tudom megunni.
Ullmann Mónika és a lekváros kenyér.
Na meg Fónay Márta.:)))
Örök klasszikus megunhatatlan darab, olyan alapmű, ahol nem csak a színészek zseniálisak, de a történet is.
Újlaki Dénes is abban a szerepben vált rokonszenvessé számomra. :-))
Ulmann Mónika milyen kislány volt még akkor
meg a "jön a szén , csúúúszik"
:o)
De sokat táncoltunk erre:
<iframe width="420" height="345" src="http://www.youtube.com/embed/wmtbLy3enoY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
én is:o)
emlékeim szt.állandójan megsirattam...
:-)))))
Imádom azt a filmet!
Nekem: 1984-től 1994-ig.
A gimi kezdetétől az egyetem végéig.
Nekem is a 90-es évek voltak a kedvenceim.
Imádtam a gimnáziumba járni, ma is nagyon jó szívvel gondolok vissza az ott töltött 4 évre és a tanáraimra.
Illetve az 1994-es foci VB és az 1996-os atlantai Olimpia mikor éjszaka voltak a közvetítések.
Én pedig egy kis lámpa fénye mellett néztem a meccseket, valamit szurkoltam a magyar versenyzőknek
:-)))
Nekem a 90-es évek hiányoznak..akkor voltam tini,és imádtam azokat az éveket,úgy ahogy volt..
végre lett parabola antenna és néztük a jó kis zenei csatornákat..
imádtam az akkori tévéműsorokat is..
jut eszembe;most láttam az egyik csatornán reklámozzák a szerencsekereket..:)
régi szép idők...
maradnak a fejembe emlékként...
tánc, tánc, tánc...
Tessék. Egy kis retro mindenkinek. "Bizony akkor voltak szép idők, míg nagypapa mesélt nekem..." :)
Istenem , de megöregedtem . Nekem ez már akkor múltidő volt :-(
... de ezek a szép idők , értékelnünk kell azt ami most van :D
További ajánlott fórumok:
- “Bizony bizony egy szép napon,kopog az ősz az ablakon”.,
- Mit jelent az, hogy egy terrorszervezet "magara vallal" egy bizonyos esemenyt? Ha o a tettes, akkor nem buntethetik meg erte?
- Ha valaki egy bizonyos hányadát birtokolja egy lakásnak, akkor joga van a többi tulajdonos engedélye nélkül jelzálogot felvenni a lakásra?
- Ha felveszek valakit Start Plusz kártyával, akkor kötelező bizonyos ideig alkalmaznom?
- Van olyan középfokú nyelvvizsgánál, hogy ha esetleg nem sikerül a középfok, akkor az alapfokról adnak bizonyítványt?
- Ha elhagytam az általános iskolai bizonyítványomat akkor hol tudom újra beszerezni? Mennyi időt vesz igénybe? Mennyibe kerül?